torsdag 31 december

Gott Nytt År !!!!

Då har sista dagen på året satt igång. Hej då 2009, Hej 2010.
Ikväll ska jag fira nyår med härliga vänner hemma hos mig. Hoppas verkligen på en underbart rolig kväll.
Middag blir det någon gång mellan 16-17. Varmrätten: Bakad potatis m räkröra & skinkröra & bröd. Enkelt men väldigt gott.

Matilda ska iväg till min mamma vid 14-tden. Kommer sakna henne vid 12-slaget men hon har det bra hemma hos sin mormor. Nästa år kanske jag tar med henne till stan så hon får se fyrverkerierna, tycker det känns lite onödigt i år eftersom hon ännu är så liten.


Dukning

Sötaste Matilda som sitter i sin gåvagn


Dessa härliga stay-up-strumpbyxor ska på ikväll. Mycket finare irl. (säg till om det är en för vågad bild, då plockar jag bort den) Tyckte inte det var så farligt så jag tänkte bjuda er på den.  


tisdag 29 december

Här kommer bilderna...

Söta matilda <3

Lite småsaker till nyår :)

Gott Nytt År 2010!!!!!!


Och nya tv:n..

Nu ska Matilda sova alldeles strax. Sen tänkte jag städa bort allt hon hunnit stöka ner under dagens lopp. Ska fösöka hinna fixa lite naglar innan Linnéa kommer också, vi får se hur det går.
Tvätten är klar nu, imorgon bitti blir det massor att tvätt att vika ihop istället..

Hann med en längre promenad till WIKA MÖBLER ikväll, kikade omkring på alla vackra möbler men köpte ingenting. 

Morgondagens planer:
*KANSKE stan en sväng om jag hinner.
*Julia kommer på besök.... Väldigt trevligt måste jag säga.
*Handla bakpotatis och glass till middagen på torsdag. (vi ska inte äta glass och bakpotatis ihop utan glassen blir till efterrätten haha.)


tisdag 29 december

Har varit dålig på att blogga sen jul. Ska skärpa mig och fortsätta skriva som jag brukat göra

Har precis ätit middag, makaroner och köttbullar/prinskorv m. sås blev det. Gott!
Nu är kära tvättmaskinen igång för fulla muggar. Har 3 maskiner jag måste tvätta. Min tvättkorg var överfull så det var bara att sluta lata sig och ta tag i saken.

Ikväll kommer Linnéa hit :) Ska planera lite inför nyår.. Vi ska fira det nya året hemma hos mig tror jag. Middag, god dricka och bra sällskap och såklart massor av musik :) Har köpt 2 fyverkerier till nyår också, det blir nog fin fint.

Matilda ska strax få äta middag. Har varit iväg och handlat mat och lite andra saker med henne i morse, gick hur bra som helst.

Ska bjuda på lite nya bilder vid 18-19 tiden ikväll, kika in då :)

söndag 27 december

4 dagar kvar till nyårsafton.. 2010!

Nu är Matilda hemma igen efter en helg hos farmor & farfar. Så skönt att se henne igen, förstod inte riktigt hur mycket jag saknat henne innan hon kom hem igen.

Knäppte kort på några julklappar som ni inte fått se ännu...







Ser på en film på TV4 just nu. Underbar och älskad av alla. Jobbigt med långa nyhetsreklam mitt i filmen.
Imorgon blir det elgiganten med Pappa :)


lördag 26 december

Har köpt en tv idag.




lördag 26 december

Hoppas alla ni som läser min blogg har haft en underbar jul!
Jag har verkligen haft en jul över förväntningarna vilket känns underbart skönt. Massor av fina presenter och god mat, kan nog inte bli så mycket bättre.

Nu är jag hemma som vanligt igen, Matilda är i bensbyn hos sin farmor & farfar. Funderar på att beställa lite mat snart?!

Tänkte visa er lite bilder från julen....
6 stycken presentkort + 4 triss
leksaker + kuomaskor
Matildas morgonrock
Christoffers nya skoter

Mamma & Matilda

Lillebror som tomte utan skägg

Mormor & Matilda
Farmor & Matilda




3 sista bilderna är från juldagen

Juklappar vi fått:
*1 morgonrock till Matilda
*2 morgonrockar till mig
*4 trisslotter
*6 stycken presentkort. Kappahl SAMBO Lindex H&Mx2 Doffi
*Tvål
*Handdukar
*Barnleksaker & böcker
*Kläder
*Kuoma Skor till Matilda
och lite småsaker till....

Vad har du fått i julklapp?


onsdag 23 december

1 DAG KVAR 

Igår kväll var Linnea på besök, väldigt trevligt att träffa henne nu när hon är hemma över julen igen. Gumman min<3

Christoffer ska åka iväg mot sundsvall (nåt sånt) och köpa en skoter. Hoppas resan går bra och att han kör försiktigt som alla sagt åt honom.

Ska iväg till stan med min pappa och Matilda lite senare, måste fixa sista julklapparna. Jag vet, väldigt sent ute:P Även en förköpsbiljett till Cleo (juldagen) ska köpas om det finns kvar.

Nu tänkte jag öppna chokladkalendern och dela på innehållet med Matilda.



Matilda 19/12 2008 Kl 23:25
15 dagar gammal.

tisdag 22 december

Bjuder på lite inredning som faller mig i smaken




tisdag 22 december

Jag och Matilda har precis kommit in från en promenad. Gick en sväng till Ica Supermarket och köpte lite mat. 2 färdigmat eftersom jag inte alltid är på humör för att laga en seriös middag.

Matilda har lagt sig nu, hoppas hon får sova ett bra tag så hon är pigg resten av dagen.

Färgade mitt hår i morse, en toning som håller 8 tvättar. Hade inte färgen i håret full tid så det är inte så stor skillnad men den värsta hårutväxten är borta för ett tag iallafall och det var de jag ville :) Tidigare gånger då jag färgat håret så har det ALLTID blivit alldeles för mörkt så att jag nästan inte velat visa mig ute på några dagar så jag tog en stor risk genom att färga det nu precis innan jul men det blev ju bra som jag sa :) Tack och lov




måndag 21 december

Har varit iväg till stan en sväng idag. Sökte efter en julklapp åt..... MIG! Hittade 1 par byxor som jag blev väldigt kär i.... men ah vi får se ;P

Ni vet mötet jag var på förra veckan? Fick besked idag och det var väldigt positivt. Är väldigt glad nu som kanske en del av er förstår.

Var en snabbis till storheden i eftermiddag med Matilda & Christoffer. Vi köpte julklappar till lillen.
Snart kommer Emmy hit, vi lär nog se på tv och dricka kaffe som vanligt :) Men det är ju trevligt det med. Hon var hit med sin pojkvän igår, trevligt att träffa honom igen, var ett tag sen senast.

Dagens köp på stan:




Har glömt att visa en tröja som jag köpte för ett bra tag sen. Det är den som är på den första bilden men i rosa som syns på bilden längst ner. Väldigt nöjd över den.


måndag 21 december


3 Dagar kvar till julafton,
och det snöar ute just nu, äntligen måste jag säga.. Trodde nästan vi skulle få en jul utan snö eftersom det har snöat så lite i år. Men nu ser det verkligen vinter ut ute, så härligt. Ingen jul utan snö!

Ska ut och åka lite pulka med Matilda senare tänkte jag. Får klä på henne ordentligt eftersom det är allt annat är varmt ute. Nu springer hon omkring här hemma i sin söta pyjamas.

RIP Brittany Murphy
Så tragiskt att hon har dött. Har sett väldigt många av hennes filmer eftersom hon är en underbart bra skådespelare. Smekmånaden måste vara den filmen som är bäst, så himla rolig om inte annat.

söndag 20 december


Har inte hunnit blogga någonting igår men det har ni säkert redan märkt. Tänkte berätta litegrann om min helg.

I fredag var jag och Nina hemma hos oss och drack lite, vi for till stan vid 22-tiden. Träffade Emelie och Elin på bussen in till stan, dom skulle till Cleo men vi valde att stanna på Allt Star vilket kändes som ett bra beslut, hade riktigt trevligt där :) Massor av trevligt folk.

I lördags var vi bara hemma med ungarna. (jag och Nina). Christoffer bjöd på en härligt god pizza, mums!! På kvällen såg vi på tv och slocknade vid 21.

Idag började dagen med att barnen klev upp klockan 08. Vi firade 4:e advent med att äta en mysig frukost. Senare på dagen for Nina och Josefine hem och jag & Matilda for iväg med min mamma på storheden. Köpte lite mat och gick på nya kappahl som dom har öppnat där.

Det där var min helg lite kortfattat. 4 dagar kvar till Julafton, helt otroligt vad tiden går fort. Matildas andra jul blir det, hon var bara 20 dagar gammal förra julafton.

Mina julplaner: hittils....
*Julafton firar vi hos min pappa, mamma och en sväng hos Matildas farmor och farfar.
*Juldagen ska jag och Nina ut mest troligt, Cleo? Grace? eller vad ska man välja, ska DU någonstans? Kommentera det isf.

Matilda tidigare idag

Enda bilden som togs i fredags ;P


Söndagsmiddag

fredag 18 december

ALL STAR
CLEO


Halloj kära bloggläsare.
Min syster är här när som helst, skönt med tanke på att jag väntat väldigt länge nu. Ikväll blir det utgång för oss, det är iallafall planerna än så länge. Kanske en sväng hem till Sara om vi hinner, vi får väl se.
Kanske ses ute!?

Önskar dig en härlig fredag kväll.



fredag 18 december

God morgon god morgon, hör fåglar sjunga glatt god morgon god morgon i köör! (ni känner igen sången hoppas jag)

Jag har rensat mina byrålådor i morse, inte så roligt men det behövdes verkligen. Nu är tvättmaskinen igång, måste tvätta några tröjor som låg smutsiga i byrån.

Matilda har legat och sett på barnprogram en stund nu på morgon och även hjälp till att stöka ner när jag städat :) sötungen min (L)


torsdag 17 december

Nu ligger Matilda och sover, redan halv sex fick hon lägga sig i sängen för att sova. Hon var verkligen jätte trött eftersom hon sovit vid 9-tiden i morse senast.

Min mamma var här fram till klockan 13 ungefär, efter det ringde jag min pappa så han kom hit :) Skönt att få lite hjälp av sina föräldrar. Han for hem när Matilda lagt sig vid 17:30.

Matilda har fått bada ikväll, hon tyckte det var så roligt att sitta där och plaska tillsammans med sina badleksaker. En renbäddad säng väntade på henne efter badet. Så mysigt. Jag tror att det finns en till säng i den här lägenheten som behöver renbäddas...... Min!!



Imorgon är det fredag. Min syster ska komma hit och hälsa på. Hon blir här fram till söndag mest troligt.
Imorgon kväll tänkte vi kanske fara hem till Sara och hälsa på, sen får vi se vart kvällen för oss ;)

Kvällens planer
Renbädda sängen
Slå igång tvättmaskin och tvätta orena kläder
Se halv åtta hos mig kl: 19:30
haha
Se bonde söker fru kl 20:00


torsdag 17 december

Nya bilder på Matilda nu på morgonen. Gulligt morgonrufs hon har <3





Barnprogram syns oftast på våran tv numera.

torsdag 17 december

God morgon snyggingar.
Idag är det torsdag 17 december, om exakt 1 vecka är det julafton. Känns verkligen inte som det, jag har tappat bort julkänslan helt. Ser inte fram emot julafton? Det är inte likt mig

Matilda vaknade 07:20 idag. Tidigt! Har bäddat sängen och ordnat till saker här hemma. Min mamma kommer hit om en stund. Vet inte hur länge hon stannar här men det lär vi nog få se..

onsdag 16 december

Då var man hemma igen. Har ingen aning om hur det gick där borta, ett besked får jag om 1 vecka undefär så vi får fortsätta hålla tummarna.

Matilda ligger och sover nu, gissar på att hon var väldigt trött med tanke på att vi varit på vifft i stan ett tag. Hon var jätte snäll under mötet, sprang bara omkring i rummet och var glad hela tiden. mammas solstråle

Fick hem en lapp från posten idag. Ska hämta ut ett paket tidigast kl 18 idag. Vi får se vad som döljer sig i den.

onsdag 16 december

Ser att jag fått massor av nya besökare på bloggen. Vad trevligt, fortsätt att titta in. Skriver minst 1 inlägg om dagen, fler om jag har tid.

Ta dig gärna en titt på hur vi bor om du inte redan gjort det. Här finns bilder på hela våran lägenhet.
www.styleroom.se/users/matildasmamma



onsdag 16 december

Har hunnit duscha, fixa till mig och städat här hemma nu på morgonen. Ska iväg till stan vid 10:30, är så himla nervös för mötet nu :/ ont i magen har jag pga det också, huvva.

-16,6 grader ute nu, fytusan vad kallt. -17,6 har det varit under natten och jag har bara strumpbyxor på mig just nu, tänkte behålla dom på under ett par vanliga byxor. Kan ju vara klokt.


Snö har vi fått ute nu också, kanske inte supermycket men snö iallafall.

Önska mig lycka till!!!!!


tisdag 15 december

Emmy for precis hem. Vi har druckit kaffe och snackat i massor hela kvällen.
Matilda somnade vid 18-tiden utan protester, men det brukar hon ju alltid göra isf. Så snäll dotter jag har.

Imorgon ska jag iväg på ett viktigt möte klockan 11!! Håll alla tummar & tår för mig så att allt går vägen. Känns som att detta gäller liv och död just nu.
Antingen är mitt liv kört imorgon eller så blir det lite bättre. (ta det med en nypa salt)

-14.6
grader ute just nu. Brrr! imorgon har dom lovat -17grader på dagen, tur att jag har en varm vinterjacka.


tisdag 15 december

Håller på med middagen nu. Pommes frites, lövbiff & limeaioli. Mumsigt värre!
Matilda sitter i sin saccosäck och ser på barnprogram, Händige Manny på Disney Channel.


tisdag 15 december

Det är så sjukt att vi haft 3 olika vagnar hittils och hon är bara 1 år. 4 månader per vagn. Nu är det färdigbytt av barnvagnar, hoppas jag!
Här får ni se hur dom sett ut iallafall 

Emmaljunga citycross liggvagn årsmodell 08

Emmaljunga city cross sittvagn årsmodell 09

Teutonia s3 årsmodell 09

tisdag 15 december


Dom här tripptrapp-stolarna tycker jag är väldigt fina. Hittade dom på en mammablogg där hon hade målat dom själv i dessa härliga färger. Superfint tycker jag :)


Samma lampa på båda bilderna. På den andra bilden är ett fint barntyg från mairo fastklistrat runt lampskärmen.  Piffar verkligen upp en tråkig lampa.

Underbar toalett va? älskar golvet.

Hoppas lite inredning faller även dig i smaken, tänkte bjuda på det lite då och då.. Det är nog bland mina största intressen, men det vet väl alla som känner mig redan, men ni andra. Nu vet ni också det.

tisdag 15 december

God morgon!!
Har klivit upp redan klockan 07:10 idag. Matilda var visst inte sugen på att sova längre än så idag, tidigaste morgonen hittils.
Har hunnit dammtorka hela lägenheten, städat undan massor av onödigt i toaletten & dammsugit lägenheten. Rent och fint här nu med andra ord.

Idag kommer min mamma hit. Jag ska till stan för lite ärenden senare så det är ju perfekt att hon är här under tiden.


Fick en fråga om vars jag köpt Matildas overall. Den är köpt från Doffi i Luleå. Märket REIMA (finns nog i alla butiker som har ett större sortiment av reimas overaller) 1295kr. Dom "ljusa" prickarna på overallen är rosa, syns väldigt dåligt på bilden men den är jätte fin. Är supernöjd över den. Hoppas du fick det svar du ville ha.



måndag 14 december

Matilda ligger och sover nu. Jag sitter här som vanligt. Tänkte se Ullared kl 20:00, fram tills dess får datorn gå varm. 
Var ut på en promenad med Matilda innan hon la sig. Här får ni se lite slitna bilder på oss tjejer ;)



Min pappa köpte en nageltorkade till mig idag. 10kr kostade den. Har verkligen velat ha en sån eftersom jag fixar lösnaglar lite då och då, perfekt! 

Nu ska jag mysa vidare så vi får höras senare eller imorgon. Puss&kram kära läsare<3 

söndag 13 december

3:e advent & Lucia idag. Jag har firat detta med ett litet julbord till middag, väldigt gott var de.

Det har varit en ganska lugn dag för oss idag. Imorgon måste jag ringa till dagiset och fråga när Matilda ska få sin inskolning innan hon börjar där på riktigt :)

Tänkte lägga mig i sängen nu och hoppas på att någon bra film börjar på tv snart.

lördag 12 december

HejHej

Någon mer än jag som tittade på IDOLfinalen igår? Helt galet vad nervös jag blev mot slutet, ringde och röstade på ERIK 2ggr. Riktigt värdig vinnare och låten var ju jätte skön!!

Matilda ligger och sover nu och jag sitter vid datorn som vanligt. Tänkte se någon film lite senare ikväll och bara ta det lugnt.

fredag 11 december

Grattis på födelsedagen PAPPA

Min mamma kommer hem till oss om en stund, tänkte fara in till stan en jätte snabbis då, om jag orkar. Nina kommer hit ikväll, vi tänkte ha en tjej kväll :) Det blir säkert skoj


Matildas farmor ska köpa skorna jag hittade åt henne igår. Så snällt av hon :) Lägger ut en bild på hur dom ser ut så kanske det blir lättare för henne att köpa dom. Antingen i färgen svart eller en rosa med mönster (lite åt en knallrosa färgen)

Hade väldigt trevligt med Emmy igår om någon undrar, var ett bra tag sedan jag träffade henne (bortsett från Matildas kalas förra helgen) Så mycket läxor och så lite tid är anledningen.

Nu tänkte jag hitta på något med Matilda en stund innan hon ska sova igen. Trevlig helg!!!


torsdag 10 december

Har varit iväg till stan med Matilda idag. Tittade på vinterskor åt henne eftersom hon måste ha ett par när hon börjar på dagis, senast! Hittade 1 par som passade hennes fötter perfekt, 650kr :/ usch, vet inte om jag vill köpa så dyra skor, köper ju knappt så dyra åt mig själv. Men alla barnskor kostar från 500kr och uppåt verkar det som.
Ska iväg till Lulebo om en stund och fixa lite saker. Sen kommer Emmy hit och hälsar på, så trevligt.


Dom nya lakanen jag köpte från IKEA igår. Sitter som berget på madrassen, perfekt.


Sötaste Matilda som bär omkring på sin nallebjörn

onsdag 9 december

Jösses vad trött jag är.. Mina fötter är helt döda efter en hel dag i Haparanda.
Köpte 2 stycken lakan till Matildas säng från IKEA, 79kr/2pack.
100pack värmeljus 27kr
Matlådor 3pack/19kr
& 1 par byxor från TEX i Tårneå. 100kr

2 söta fickor baktill

När vi var påväg hem från Haparanda så fick vi stanna mitt på E4:an i 45 minuter pga rånet som inträffat i en bank i Råneå vid 4-tiden idag. 2 stycken med vapen har rånat banken och var på flykt med en bil så polisen hade spärrat av hela E4:an en bit mellan luleå-råneå & råneå-haparanda.
Till slut kom vi hem iallafall. En lugn kväll väntar för min del :)

tisdag 8 december

Nu ligger lillen och sover. Skönt måste jag säga eftersom jag är väldigt trött.
Tänkte ta det väldigt lugnt ikväll, se lite tv och pyssla på med annat smått här hemma. Klockan 20 är det sista avsnittet av plastikdoktorerna och efter det Desperate housewives klockan 21.

Vi far iväg till Haparanda klockan 10 imorgon. Så är det tänkt iallafall, blir säkert senare med tanke på att det är med min pappa och bror jag ska dit, morgontrötta båda två.  

Har faktiskt inte så mycket mer att skriva för tillfället så det får räcka just nu... Hoppas ni får en härlig tisdagkväll så hörs vi imorgon

P U S S !

Läkarbesöket gick bra
9990g väger hon
77cm lång
47 huvudomfång

tisdag 8 december

Idag ska vi på läkarbesök klockan 14. 1-års kontroll för Matilda.

Igår kväll tog jag och Matilda oss ett varmt bad så idag är vi båda rena och fina.
Nu sitter Matilda och kollar på barnprogram i sin nya saccosäck. Tänkte gå ut på en promenad med henne snart, måste köpa ketchup på Ica.

Imorgon ska jag iväg till Haparanda/IKEA med min pappa och lillebror. Dom skulle dit så jag följer med för att fördriva lite tid. Matilda ska vara med mormor under tiden, hon kommer hit så Matilda inte behöver fara iväg hemifrån. Det blir säkert skoj :)  


,
Nya bilder på Matilda nu på morgonen.
La henne klockan 17:20 igår för att hon var väldigt trött. Hon somnade direkt och vaknade 08:30 idag. Förstår inte hur hon orkar sova så mycket, men hon är väldigt förkyld nu, var tvungen att köpa nezeril på apoteket igår för att hon är så himla snorig. Hoppas det går över snart!

måndag 7 december

Fick ett brev från Luleå Kommun i morse. Öpnnade brevet och där stod det att Matilda blivit tilldelad en plats på Bäckhagens Förskola den 1 februari 2010. Åh vilket härligt besked när dom för några veckor sedan sa att Matilda kanske får vänta till hösten 2010 med att få en dagisplats eftersom det finns få platser. Nu ska jag fylla i blanketterna och acceptera erbjudandet, perfekt med dagiset som ligger närmast oss också.

Är hemma hos min mamma just nu. Tänkte svänga förbi på max och köpa mat på vägen hem lite senare, originalmål 45kr.

Sitter här och tittar igenom alla gamla bilder som finns kvar eftersom detta varit min dator tidigare.


Detta är en av dom första puss-bilderna på mig och Christoffer

Var väldigt mörkhårig förut

Studenten 2008


Jag till vänster


2007

2007

Jag håller i en bebis för första gången någonsin tror jag. Lilla Nelly som idag är 2½ år

Första bilder Christoffer skickade på sig själv till mig :) *fin*

söndag 6 december

Det är andra advent idag, tänkte snart brygga lite kaffe och sätta mig vid köksbordet och tända 2:a ljuset.
Så trött som jag är idag har jag nog aldrig varit. Eller så känns det just nu iallafall. 

Igår hade vi ju kalas hemma hos oss. Fullt ös hela långa dagen. Matilda var helt slut när hon la sig klockan 19. Hon var knäpptyst från klockan 16 fram tills att hon la sig, förmodligen för att hon inte orkade säga ett pip utan ville egentligen bara sova. Stackars tjej.
Men jag tror att hon hade ett underbart födelsedagskalas iallafall. Alla verkade trivas, barn som vuxen och väldigt många fina presenter fick hon som jag såklart ska visa er.

Tack alla som kom och gjorde Matildas kalas oförglömligt för oss.





















Matilda tackar för alla fina presenter.

Mamma
Pappa
Mormor
Morfar
Morbror
Morbror + sambo & 2 barn
Moster + 1 barn
Moster
Farmor
Farfar
Gammelfarmor
Gammelfarfar
Carola
Jesper
Marcus
Julia
Emmy
Emma + William

Undrar om jag fått med alla som var på kalaset... Hojta till om någon inte finns med.


fredag 4 december

Nu har Emma och William åkt hem efter att ha varit på besök hos oss. Matilda fick 2 stycken fina bodys i födelsedagspresent av dom. Tack så mycket!

Här kommer lite nya bilder...





öppna presenter dags



En docka har hon också fått i present idag. Den kan skratta vilket Matilda tycker är skoj

fredag 4 december

Grattis Matilda!!!

Idag är det hennes allra första födelsedag. Hoppas hon har väääldigt många såna framför sig.

Mamma älskar dig <3




Världens sötaste tjej på sin 1-års dag


torsdag 3 december

Idag har jag varit en sväng på stan. Medans jag gick omkring där var Matilda hemma hos min mamma. Jag for dit när jag var klar på stan men hann inte vara där allt för länge innan vi for iväg hem till oss och åt middag, min lillebror hängde med oss hit också.

Matilda har verkligen lärt sig gå nu, hur duktig som helst är hon. Exakt 1 vecka sedan idag hon tog sina första steg i livet.
Imorgon fyller sötnosen 1 år. Grattis Grattis Grattis

Imorgon är det dags för tårtbak. På lördag blir det kalas.
Emma & William ska komma hit på dagen eftersom dom inte har möjlighet att komma på lördag, ska bli kul att träffa dom igen.




En tidig födelsedagspresent till Matilda från mormor. Herregud var hon gillade den, hon höll på att skratta ihjäl sig när hon utforkade sitt nya slott, prinsessan våran  <3
Verkligen kul att hon uppskattar nya saker


onsdag 2 december

Matilda ligger och sover nu. När hon vaknat igen tänkte jag gå ut på en promenad med henne för att få lite frisk luft. Känner mig väldigt trött idag :(

Matilda har fått en tid för läkarbesök. 8/12 Kl 14:00. Samma vecka är det även tid för hennes spruta nr 2 (svininfluensan)

Har renbäddat hennes säng i morse. Såhär ser det ut just nu. Ett litet "överkast" har hon på sängen idag också.



tisdag 1 december

Herregud vad trött jag är. Skulle verkligen kunna lägga mig och sova nu men vill inte göra det eftersom det är skönt med lite egen tid på kvällen. Man måste ju få lite av sånt också för att orka med det "stressiga livet" när man har småbarn. 

Dagarna närmar sig Matildas födelsedag. Jag måste hinna baka bullar, göra 2 tårtor och allmänt förbereda mig lite. Känner stressen smyga sig på litegrann.


Hoppas ni haft en bra 1:a december.
mellan 1-10 (hur bra min dag varit) 6-7 tror jag :)


tisdag 1 december

1 december idag. Vaknade kl 8 i morse, klev upp ur sängen och tände ljusstaken i vardagsrumsfönsret och drog upp persiennen och såg... snö!! massor av snö. Vilken mysig julstämning jag fick inom mig direkt.

Matilda fyller ju år på fredag och hennes pulka som hon ska få av sin morfar är hemma hos oss i ett fint paket så jag kunde inte låta bli att öppna den för att hon skulle få komma ut och provåka sin fina rosa pulka. Tråkigt om snön är borta när hon fyller år.
Vi har iallafall varit ut nyss och provåkt pulkan, hon tyckte det var jätte skoj :) Lilla sötnosen




Ett hjärta <3