30 november

Då var man hemma igen, är verkligen helt slut i kroppen! Ligger i våran sköna säng och har precis lagt Matilda för natten. Även hon helt slut då hon somnade innan jag hade hunnit springa ner och hämta hennes filt.

Vi har ätit en riktigt god middag och efterrätt hos Björn och Kristina. Fick i mig lite glögg också men såklart alkoholfri eftersom jag är gravid.

Vi berättade för blivande farmor, gammelfarmor osv att vi ska ha barn till sommaren igen och dom blev såklart väldigt glada. Nu tänker jag hålla alla tummar och tår så att bebis vill stanna i magen så vi får träffa hen i juli.

. . . . men nu är det sovdags för mig. god natt!


29 november

Nu tänkte jag göra ett nytt försök att komma igång med bloggandet.

Är precis hemkommen från Christoffers mormor Kristina och morfar Björn. vi åkte dit efter middagen i brist på annat och fikade alldeles för mycket, som om det jag stoppade i mig på jobbet idag inte vore nog.

Älskling är ute i garaget och fixar något med skotern. Matilda har precis gått upp och lagt sig i sängen sin så jag tänkte ta mig en dusch nu och sen kika vad som kommer på tv.

imorgon är det fredag och ledig helg väntar. vi ska till björn och Kristina på middag och glöggmingel imorgon kväll, ska bli riktigt trevligt.

jag tänkte försöka att skriva ett inlägg imorgon igen. på återseende puss!!