onsdag 30 september

NU är jag äntligen klar med bilderna. Tur att Matilda sov i 2 timmar så jag nästan hann klart medan hon sov. Fy, är trött som tusan nu när jag suttit här och stirrat på dataskärmen hur länge som helst.
Blev 600 bilder totalt, 405:- I stan hade det kostat nästan 1200:- för att 1 bild kostar ca 2kr.

Nu blir det en liten promenad för oss, vi behöver komma ut lite båda två.

En bild som jag tog alldeles nyss, en glad nyvaken tjej.



Dom 3 sista bilderna är från i morse.


onsdag 30 september

Sitter här och dricker en Red Bull och framkallar bilder, nästan ALLA våra bilder ska bli framkallade vilket är en hel del.
Vi har inte framkallat några bilder sen Matilda föddes så nu blir det alla på en gång. Vill få det bortgjort så jag kan radera bilderna från datorn. Tar ju en hel del plats när det blir många.

Har varit ut på en morgon promenad med Matilda, till affären som vanligt. Pantade alla burkar vi hade här hemma :) Alltid kul med några kronor man kan köpa vad man vill för. 38:- blev det den här gången.

Ska fortsätta leta bilder som ska framkallas... Matilda sover nu så jag måste passa på att göra bort det.

tisdag 29 september

Nu är vi tillbaka hemma igen. Har varit iväg till stan som jag skrev tidigare. Nu är allting fixat. Jag behöll dom svarta skorna och lämnade tillbaka dom vita.

När vi var in på barnens hus gav jag en leksak till Matilda så att hon skulle få hålla i något medan vi gick omkring på affären. Tror du jag fick ta bort den ifrån henne sen? NEJ, jag fick köpa den åt henne. Haha sötgumman. Kostade bara 49:50 så det var ju skitsamma, men lite kul ändå. Den är fylld med vatten eller liknande så den är väldigt mjuk & go att hålla på med, tyg gummi utanpå.







Lite tvål, godis & ljus fick följa med hem från Dollar Store.

tisdag 29 september

Har precis tjockat på mig med en ungspizza från Ica. Matilda har fått lite välling alldeles nyss så nu ska hon få sova en liten stund igen, hon vaknade rätt tidigt idag, 8:25.

När hon vaknar igen ska vi mest troligt iväg till stan med min pappa. Ska till banken, lämna tillbaka ett par skor, byta en masacara om det går (råkade köpa vattenfast) och gå på barnens hus & onoff/elgiganten.

Vi har varit ute på en prommis nu i morse, så skönt höstväder det är idag. 1,7 grader var det när vi gick ut, kallt men samtidigt rätt mysigt om man klär på sig lite.
Kameran fick följa med eftersom jag varit dålig på att ta kort under senaste tiden. Iallafall på våran sötunge.
Här kommer lite nya bilder, enjoy.

Pengarna från barnvagnen(4500:-) & babygymmet(300:-) + 2 lotter med vinst på 75:-

Matilda nu på morgonen i sin söta jeansklänning.

I trapphuset, sitter och väntar på mamma som var tvungen att springa upp till lägenheten och hämta glömda saker.


Höst

Barnvagnen vänd framåt. Hon älskar att åka den vägen så hon ser vad som händer.

Matilda packar upp det jag köpte från affären


Dom 2 sista bilderna tänkte jag förklara lite kort:
När Matilda fyller 1 år den 4 december tänkte jag göra en tårta av detta. Min brors sambo Susanne gjorde en sådan tårta när deras barn fyllde år, supergod med grädde, sylt och hela tårtan fyllt med dom där godisarna.

måndag 28 september

Äntiligen har vi sålt våran gamla barnvagn, Emmaljuga City Crossen. Tog ett tag innan rätt köpare dök upp men dom där barnvagnarna blir alltid sålda till slut. Skönt med extra pengar, ska bara ta mig till banken och föra över pengarna till mitt konto istället. Även babygymmet blev sålt ikväll eftersom Matilda växt ifrån den nu.
Älskling var nyss iväg till affären och köpte en dricka åt mig, så sött av honom. Matilda har lagt sig för natten.

Matildas mormor har varit här idag mellan 12-16 idag så jag smet iväg till stan en sväng. Köpte ett linne från Gina Tricot 99:- och en tröja från Stadium 299:-


Egentligen for jag iväg till stan för att köpa mig ett par skor som jag behöver. Mina är helt sönder (dom jag gillar bäst). Dom följande 2 paren köpte jag, vet bara inte vilket par jag ska behålla? Dom vita, dom svarta eller båda två.....




Igår badade Matilda skumbad med sin pappa. Hon älskar verkligen det.


<3


lördag 26 september

Vi var ut på AllStar igår. Jag, Emmy & Nina var hemma hos Julia och drack lite innan vi for ut, riktigt trevligt tjejer :)
Halva priset på allt i baren mellan 21-22 så vad tror du vi gjorde? Köpte upp halva baren precis innan 22. Haha, nja kanske inte riktigt men några drickor blev det allt.
Orkar inte skriva så mycket mer idag så jag bjuder på några bilder istället.

Vi ska till bensbyn om en stund. Christoffer är i stan och klipper sig nu så jag måste vänta på att han kommer hem igen. Ska vara där till imorgon och bara ta det lugnt, äta god mat och godis + film på kvällen om jag får bestämma.

Goda drinken för 136:-, men under Happy Hour 68:-


Sötaste Julia


Nina, Emmy, Julia




Draken Julia haha

fredag 25 september

Har nyss ätit en Billys pizza som jag köpte från affären tidigare. Matilda har fått i sig lite välling. Trisslotterna är oskrapade ännu, hoppas det är en storvinst i någon av dom ;P Min största vinst på dom lotterna är 250kr hittils.

Vi gick en sväng på Wika Möbler när vi var ut på en promenad. Gud så fina saker dom fått in nu, jag kände mig som Ett Barn I En Godisaffär när jag gick omkring där. Köpte ingenting men ville ha ALLTING. Får önska mig saker i julklapp, det är ju inte så länge kvar dit. Mindre än 3 månader och då är våran lilla tjej över 1 år gammal.
Tog massor av bilder med mobilen som jag kan visa.... (dom trodde säkert jag var knäpp som gick omkring och tog bilder, om dom nu såg det vilket vi får hoppas att dom inte gjorde)

Riktigt häftiga lyktor med en lampa i.

Så underbart söta ljushållade. Älskade verkligen dom!

Skulle behöva en godis-skål, vi har ingen utan äter alltid från en vanlig tråkig skål.

Så fin med ett rosa ljus

Gillar den vita vasen med 3 stycken söta blommor

En äkta sån lampa som jag själv försökt göra. Var sänkt till hela 9995kr. Huvva så dyrt.

Tycker "tygerna" är riktigt läckra men en fatboy vore alldeles för stor för våran lägenhet.

Fina vita ljushållare

Godisskål kanske..

En sån här önskar jag mig till Matilda i julklapp så hon kan mysa i den och se barnprogram. Antingen den ljusrosa högst upp till vänster eller en svart i samma tyg(typ skinn) som den rosa.


fredag 25 september

Då var den efterlängtade fredagen här igen. Underbart!!
Har precis lagt Matilda i sängen så nu ska hon få sova en liten stund. Sen ska vi ut på en promenad, ska hämta 2 nya trisslotter från Ica då jag vann 50kr på den jag köpte igår.
Ikväll blir det utgång med bara tjejer, ska bli riktigt kul. Vet bara inte vad jag ska ta på mig för kläder, det får lösa sig sen.

Vi har haft gråa heltäckande mattor ute på balkongen under sommaren, superbra när man annars har betonggolv som är iskallt. Har plockat in dom nu för att man inte är ute där nå mer. La in en bit av mattorna i hallen, får väl se om jag ska ha det så eller om jag ska slänga in dom i skrubben till nästa sommar.

Sötnosen Matilda i sin nya tröja.


Mumsar på päron.

Gråa mattan Vad tycker du: Ska jag ha den där eller plocka bort den? Kanske ha den utan lilla svarta mattan på?

torsdag 24 september

God kväll.
Vi har nyss kommit hem från bensbyn. Har varit dit och hälsat på och fikat en sväng. Innan det var vi iväg till Willys och handlade massor av mat. Kylskåpet stod tomt här hemma och våra magar kurrade av hunger så det fanns inga andra alternativ än att fara iväg och handla lite. 1200kr gick det på, men då har vi också kylen full med mat nu.
Har varit iväg till stan med Matilda under dagen, gick omkring med Emmy och tittade på kläder till imorgon då det blir utgång. Men nejnej, ingenting fanns det för mig så det blir något gammalt från garderoben här hemma. Till Matilda hittade jag lite kläder iallafall, har lagt in bilder på dom lite längre ner. Strl 80 fick det blir så hon kan ha dom lite längre fram också.
Matildas farmor hade också köpt kläder till henne, supersöta BAMSE kläder. Tack tack!!

Mobilbild från igår.



Nya BAMSE kläderna från farmor

En hoodtröja & kjol med "body" i så den inte åker upp. Hur bra som helst.

Strax blir det IDOL på tv och sen en film vi fick av Annika & Nicke....

MATILDA NU:
Hon har verkligen blivit stor nu våran lilla tjej. Hon vägrar ligga still på golvet utan ska klätta och ställa sig upp mot allting. Hon verkar inte vara lika blyg mot nya människor som hon var för ett tag sen. Hon älskar att leka Tittut vilket innebär att hon drar upp något över ansiktet och drar ner det igen när jag säger: Var är Matilda? Så sött.

Nu börjar Idol... Måste kila iväg, puss


tisdag 22 september

Idag har jag varit "mammaledig". Matilda har varit borta hos mormor från igår eftermiddag. Vi ska hämta henne idag vi 17-tiden. Skönt att få en dag för sig själv ibland, det behövs för att vara världens bästa mamma för sin dotter.

Har varit iväg med pappa till storheden, köpte lite tillbehör till lamporna jag håller på med för fullt. Nu är den vita lampan också klar, men usch vad mycket som gick fel när jag skulle ta bort gymbollen, råkade sticka hål i den så nu har jag köpt speciellt lim som jag ska laga den med.

Julia är påväg hit nu, ska bli skoj att träffa henne igen. Är så dålig på att hålla kontakt med alla vänner numera så det är såklart ett bra tag sen jag träffade henne senast. Dålig stil av mig.





Bilderna på lampan är från idag. Resten från igår då Matilda var påväg till mormor.


måndag 21 september

MATILDAS LÄNGD


Nu har vi varit på BVC. Allt var helt okej med Matilda. Så skönt!
Eva berätta lite om vad Matilda kan börja äta nu.
Mjölk till gröten ska hon börja få.
Äta naturell yoghurt med frukt i. 
Bröd med smör som tilltugg ibland.

Vikt: mellan 8600-8700gram. (9000g=medelvikt för 9mån gamla. Matilda är nu 9½mån) Vi hade svårt att få fram exakt vikt för att hon sprattlade så mycket på vågen.
Längd: 73cm (71cm=medellängd för 9mån gamla)
Huvudomfång: 46,5cm (45cm=medelmått för 9 mån gamla)

Hon följer sina kurvor så fint.
8 tänder har hon nu, väldigt många för hennes ålder sa Eva.

Nu har lillen vaknat hör jag. Hon tog sig en tupplur när vi kom hem. Snart kommer Christoffer hem, då ska vi iväg med Matilda till min mamma. Hon ska sova där till imorgon :) Det kommer hon säkert tycka är jätte roligt.


måndag 21 september

Idag har vi tid på BVC kl 13:45. Har inte varit dit sen hon var 6 månader. Ska blir riktigt skoj att se hur hon växt.

Sitter här och lyssnar på musik just nu. Matilda ska få sova en liten stund så hon är utvilad när vi ska till vårdcentralen.

Har inte bloggat något i helgen men kan berätta lite kort vad vi gjort.
*For ut till stugan i fredags som ni redan vet.
*Middagen hos älsklings mormor & morfar var supergod!!!
*Bastade mitt i natten, Christoffer och Nina badade i det kalla vattnet men inte jag! Har ju inte lyckats bada på hela sommaren.
*For hem på lördagen. En snabbis till stan & bensbyn hann vi också.
*Igår, söndag hade vi besök av Nina, Josefine och min pappa.
Det var nog det mesta.. Nu är det en hel arbetsvecka kvar till nästa helg. Längtar såklart redan.

Lampan jag gjorde förra veckan är nu klar. Blev riktigt nöjd faktiskt. Lite pill är det ju men resultatet blev bra.
Har gjort en vit nu också, den ska vara på tork till imorgon. Beställde mer snöre igår kväll, Christoffers föräldrar ska ju köpa en av mig:) Den måste jag verkligen få perfekt, annars kan man ju inte sälja den. Ska göra mitt bästa Annika.


Svårt att få bra bilder på dom här lamporna. Bör ses irl.

Skillnaden på den nya lampan och den gamla jag provgjorde.


fredag 18 september

Snart bär det av till stugan
Nina for precis hem härifrån för att packa och sånt innan vi åker. Kl 17 far vi, senast.
När vi kommer fram så går vi över till Christoffers mormor & morfar på en gång och äter middag. Senare på kvällen när barnen somnat blir det bastubad och lite god dricka. 
Matilda har precis fått äta lite middag, hon ska nog få vila en stund nu så hon inte är så trött när vi åker.

Den nya vinteroverallen ska på idag. En flytväst på den så är hon trygg & varm på samma gång.

<3



fredag 18 september

Tog kort på Matilda när hon alldeles själv från sittande på golvet tog sig upp till stående ställning mot spegeln. sötgumman, du gör mamma så stolt!






fredag 18 september

MINUS -0,9 grader har det varit här i gammelstad i natt. Har vintern redan kommit? Bara att plocka fram vinterjackan då.... nej skojja bara.

Ikväll ska vi ut till stugan tillsammans med Nina (syster) och hennes dotter Josefine. Ska bli riktigt roligt faktiskt.
Vi är bjudna på middag hos älsklings mormor och morfar som har deras stuga på samma ö. Blir säkert väldigt god mat.

Under dagen har vi inte hunnit planera in något ännu. Tror att min syster skulle komma förbi en sväng iallafall, det sa hon i förrgår :-)
En höstpromenad blir det nog också. Ser ut att vara väldigt härligt men friskt väder ute. 4,1 grader ute precis nu & sol. brrrrr!!!

Såhär ser lampan ut idag när den torkat lite mer.

I veckan har jag fått rabatt kuponger hem i brevlådan. 20% på nästan allt hos Åhlens & 50kr att handla vad jag vill för. Även 50kr på Lindex. Alltid kul att få sånt :) Det lönar sig att vara medlem när det ändå är helt gratis.

Nu ska jag gå bort från datorn och leka lite med Matilda. Hon kan ju inte har roligt för sig själv hur länge som helst.
Väldigt söt är hon idag!!!!! <3


torsdag 17 september

Var ut på en promenad med lilltjejen för en stund sen. Så underbart höstväder det är ute!! Hon blir så lugn av att få komma ut om dagarna så det är ett måste. Har blivit lite mindre promenader under den senaste veckan för att jag varit sjuk men nu ska vi ta oss ut igen.

Har lyckats göra min 4:de lampa idag. Papperssnörerna jag beställde förra veckan kom igår så jag har varit iväg till Rusta med Matilda idag och köpt mig en gymboll. Använde badboll i stolek 40cm i diameter tidigare men nu blev det en gymboll i storlek 65cm. Skillnaden syns kan jag lätt säga!!



Gymbollen var sänk med 50kr så nu fick jag betala 149kr vilket var det billigaste jag kunde hitta i hela den här stan. En matta, pump & 3 gummiband följde också med. Får nästan ta och börja träna med bollen sen, hur det nu går till...

Lampan är på tork i badrummet just nu. HOPPAS HOPPAS HOPPAS att den blir fin.


onsdag 16 september

Matilda har precis vaknat efter att ha sovit en stund till nu på eftermiddagen. Ska ge hon middag alldeles strax, tänkte hinna blogga lite snabbt före de.
Tog lite nya bilder på Matilda alldeles nyss, tänkte bjuda på några av dom. Har varit så dålig på att uppdatera nya bilder på Matilda den senaste tiden men nu ska jag bli bättre på det igen.



Åh så söt hon är. Ska bli så otroligt kul att se henne växa upp och bli en stor tjej.

onsdag 16 september

Jag & Matilda har varit hemma hela dagen idag. Vi gick en snabb promenad till affären och köpte en micropizza åt mig och 6 burkar barnmat åt Matilda, 10 kr rabatt när man köpte 6 st.

Har dammsugit överallt här hemma, dammtorkat nästan överallt och ställt i ordning allt som var där det inte skulle vara. Matilda har blivit så duktigt på att hjälpa till....... att stöka ner! Hon river ner allt i sin väg och tar med sig de nånstans i lägenheten.
Nu ser hon ut att behöva lite välling, ska göra i ordning en flaska och lägga hon i sängen

3 min senare
Då var det gjort, nu ligger tjejen i sängen och äter sin favoritvälling

Igår kväll var jag, älskling & Matilda iväg till bensbyn en jätte snabbis. Innan det for vi förbi på stan och köpte en jacka. Detta ingick i det jag kallar för mina utekläder när vi ska ut till stugan/skogen. Den är ju rätt snygg så jag kan även ha den hemma såklart. Tog kort på den idag så ni också får se hur den ser ut.

Den här jackan var verkligen ett fynd.
Ord pris: 3995kr
Rea pris: 1495kr
Vi fick 200kr rabatt på reapriset också! 1295kr blev det slutliga priset. Det är ju fortfarande en dyr jacka tycker jag men kommer kunna ha den väldigt länge och det bästa av allt är att den passar på Christoffer om jag blir less på den framöver, han har nog inget emot att ärva den av mig :) Det har han gjort tidigare med andra kläder som även passar en kille.




Kameran har blivit konstig för tillfället så den ser jätte ljus ut på bild men som ni kanske förstår så är den inte grå i färgen utan svart.


Snygg blå färg inuti jackan.

Sötungen leker i sitt rum. Bilden tagen tidigare idag.

Igår kväll efter duschen, också sämre kvalitet på bilden :/



tisdag 15 september

Har precis kommit hem från stan med Matilda, vi har gått runt där tillsammans med min mamma. Har hittat mig en fleece & ett par gummistövlar. Precis dom jag ville ha. Nu kommer jag definitivt inte bli blöt om fötterna nå mer plus att man väldigt gärna tar på sig dom för att dom är så söta. En fleece är ju alltid skönt att ha, har så få tröjor utan luva och hatar att ha det under en jacka. Det är bara ett evigt bökande att få till luvan på ett bra sätt.



Vad tycker du? Söta gummistövlar va.. Grön/Rosa

Härligt att dom är lite fodrade inuti. Köpte mig en fleecesula till stövlarna för att värmen ska hålla ännu bättre 69:-Det är ju så lätt att börja frysa om fötterna i gummistövlar.

En enkel vit fleece från McKinley.

Nu ropar lilltjejen på mig från sitt rum, vällingen tog nog slut! Måste kila.... Puss <3


måndag 14 september

Nu har vi lagt Matilda alldeles precis. Jag & Christoffer har satt oss ner i soffan i hopp om att det ska komma något bra på tv.
När vi var ut till stugan i helgen så pratade vi om att jag behövde bättre kläder för utemiljö. Sagt och gjort, vi har varit och köpt ett par "skalbyxor/fritidsbyxor" idag. Riktigt fina (tycker jag) och nu slipper jag frysa när jag kommer att ha riktiga kläder på mig framöver.
Imorgon ska jag nog iväg till stan och titta på gummistövlar & fleecetröja. Måste verkligen ha ordentliga kläder när vi börjat vara ute så mycket.

Bakifrån

En av fickorna

Framifrån


Någon som tänkt se Hollywoodfruar på tv ikväll kl 21? Jag kommer då inte kunna låta bli som vanligt, fastnar alltid för såna där "tråkiga" tv program.
Har inte så mycket mer på hjärtat ikväll så det får räcka. Hörs nog imorgon igen! Puss

måndag 14 september

Matilda har precis vaknat. Hon har sovit i över 3 timmar!! Måste vara rekord.
Jag har fått huvudvärk för att jag suttit vid datorn nästan hela tiden, men får ju skylla mig själv.
Var in och tittade på Matilda när hon hade somnat. Så här gulligt låg hon och sov. Sötunge


Min Random har torkat men är fortfarande i färgen grå och inte riktigt klar. Väntar på att mina pepperssnören från Panduro Hobby ska komma så jag kan göra en svart & vit. Dom kommer säkert bli riktigt fina nu när man provat göra några stycken innan..

Ska ut på en promenad med Matilda på en liten stund och sen ska jag laga middag innan Christoffer kommer hem från jobbet. Stroganoff m. ris eller plättar blir det.

Just ja: Motorlampan började lysa i bilen igår påvägen hem från stugan så den har fått åka in på verkstan idag. Var ingen större fel utan bara någon kabel och en annan sak dom fick byta. Tack och lov så blev det inga större kostnader heller, 400kr ungefär + undersökningen ca 500kr.


söndag 13 september

Vi var till Piteå igår, gick på stan i 20 minuter. Bytte bara ett linne på Gina Tricot.
Efter det for vi till min bror, Sami + familj. Matilda fick busa med en av deras 2 katter. Hon drog stackarn i öronen, men katten är rätt van eftersom dom har 2 små barn som gör samma sak. Vi hade inte tid att stanna där så länge och båda barnen sov när vi kom så vi hann bara träffa 1 av barnen, Nelly nästan precis innan vi skulle fara =(
Därifrån åkte vi till min syster, Nina. Hon fyllde år den 4 september som jag skrivit på bloggen tidigare. Gav hon en bättre-sent-än-aldrig-present. Matilda satt i soffan och tittade på disney program och skrattade jätte mycket, sötunge! Josefine sprang omkring och busade som vanligt, tokfia. Fick jätte god fika där, nybakad kladdkaka med cocos.
Efter besöket hos Nina for vi hem till gammelstad, packade och åkte iväg till Råneå, stugan alltså. Har varit där fram till 14-tiden idag. Jätte fint väder har det varit, verkligen skönt att åka ut dit då. 
Var och hälsade på hos Victor och Christoffers farmor & farfar påvägen hem idag.

Nu är vi supertrötta hela familjen, Matilda ska precis få gå och sova. Vi ska nog ta oss en dusch och sen se Top Model & Ensam mamma söker på TV.

Bjuder på lite bilder från helgen....

Matilda i sitt eget rum

Måste vara världens goaste katt.?


Jätteskön hoppgunga som Matilda verkligen gillade.

Glada tjejen med sin pappa & Tiger

Hemma hos Nina. Lånar Josefines leksaksbil, tut tut!!!

Påväg ut till stugan igår. ca 18:30


Söööööööt!!!! Hon har sina vanliga kläder, jacka, vantar, mössa, skor, halsduk, filt & flytväst på sig.

I stugan och känner på farmors plast-blommor

Stugan



Älskling & jag

Matilda som gungar i Robins gunga hemma hos Victor & Jenny.

torsdag 10 september

God kväll allihop.
Är så in himla trött alltså! Matildas mormor har varit här hela dagen så jag har traskat omkring på stan i flera timmar i hopp om att hitta höst/vinter/vår skor men icke. Känner mig lite friskare idag igen, har inge feber ikväll heller.
Älskling är ute i Marcus stuga nu, dom dricker varsin folköl och bastar, gud så skönt. Speciellt när jag sitter här och fryser. Han kommer hem vid 13-tiden imorgon, dom ska upp och jaga kl 04.
Kan sitta i flera timmar och titta inredningstips på internet, speciellt på en sida som heter styleroom. Nu har jag äntligen skaffat mig en egen användare och lagt ut bilder från vårat krypin. Ta dig en titt : http://www.styleroom.se/users/Matildasmamma KOMMENERA GÄRNA!

Orkar inte sitta här längre, är alldeles för trött. Nu blir det tv en stund och sen en träff med john blund. (Sanna skrev om John Blund tidigare på sin blogg, det lät så sött så jag var tvungen att sno det. Hoppas det är okej)

Sov gott

Matilda, kan inte finna ord som förklarar hur mycket du betyder för mig //Mamma

onsdag 9 september

Nu har jag klistrat fast mig i soffan och ska sitta här resten av kvällen och bara ta det lugnt! Man blir extra trött på kvällarna när man är lite sjuk. 
Christoffer ska åka ut till Marcus stuga imorgon och vara där tills på fredag. Han har tagit ut 2 semesterdagar för att fara dit och jaga.

Idag har vi inte gjort allt för mycket, bara pysslat på här hemma.. Gjort en ny lampa (igen). Ska försöka få den "perfekt" vilket kräver massor av tååååålamod. Kanske kan bli proffs på att göra såna och tjäna lite extra mammapengar, vem vet. 

  



Nu står lampan på tork i köket (långt ifrån färdig)


tisdag 8 september

Huvva, jag har fått feber nu också!

Älskling har gått ut på en promenad med Matilda. Hon har sin nya mössa & sina nya vantar på sig. Supersöt blev hon i dom. Viktigt att inte glömma bort att klä på henne när man går ut nu när det börjar bli lite kallare, hon sitter ju i vagnen där det är skugga nästan hela tiden, kan ju inte vara så varmt för henne.


Emma & William på besök tidigare idag.


tisdag 8 september

Sitter i soffan och ser Tyra Banks Show. Dom pratar om unga tonåringar som ska få barn. En tjej ska föda sitt barn men adoptera bort den sen, en annan tjej & hennes kille går skola men ska försöka få det att gå ihop ändå, en tredje är 14 år och ska föda när som helst. Tycker det är ganska intressant att titta på.

Min lilla bebis ligger och sover, vi har haft besök av Emma & hennes son William 5månader tidigare idag. Gick en promenad och sen var vi bara hemma hos oss med ungarna.
Snart kommer älskling hem, så skönt. Jag har blivit lite sjuk. Har det jätte jobbigt i halsen och känner mig allmänt off! Hoppas det går över snart.

IDOL 2009 börjar sändas på TV4 kl 20:00 ikväll. MISSA INTE DET!!!

Fick ett tips om p-stav istället för p-piller. Tack för det, har funderat på det faktiskt och är väldigt positiv till p-stav. Men jag har kommit fram till att jag vill prova p-piller innan jag stoppar in en p-stav eller väljer något annat. Har svårt att svälja tabletter (även så små) så om det inte funkar så är p-stav ett annat alternativ som står ganska högt på min lista över preventivmedel.

måndag 7 september

Matilda ligger i sin säng och äter välling just nu, sen ska hon sova. Hon är verkligen skit trött. Vi har varit iväg till stan en sväng efter middagen. Christoffer köpte en mössa åt Matilda som hon ska ha nu i höst, det börjar ju bli lite småkyligt ute så hon kan inte gå utan mössa nå mer. Ett par vantar fick hon också. Jag köpte mig ett 3-pack sockar, nästan alla mina sockar är sönder eller saknar andra sockan så jag var tvungen att köpa nya.
Lägger in några nya bilder på söttjejen.



5 tänder har hon nu. 2 uppe & 3 nere


Taklampan som jag gjort med min pappa.
Inte samma som jag la in bilder på förra veckan utan en mycket större och mer välplanerad.

Sötast <3

Nu ska jag lägga mig i soffan och gossa med älsklingen min. Han har väntat så snällt ;-)


måndag 7 september


Grattis till eran söta flicka Mikaela & Marcus

måndag 7 september

Då var det måndag igen, tråkigt väder ute. Christoffer är på jobbet såklart och jag här hemma med Matilda<3. Är på väldigt glatt humör idag faktiskt, blivit lite förkyld under natten och känner mig seg & trött men ändå skitglad!

MIKAELA HAR FÅTT EN LITEN FLICKA!
Fick ett sms från henne igår vid 23-tiden. ÅÅÅH så jag har längtat efter att få träffa det lilla miraklet och snart får jag nog göra de.
Hoppas allt har gått bra för dom. Har inte pratat med henne ännu, dom har nog fullt upp och jag vill inte störa.

Har MASSOR med kläder som måste tvättas. Tror det blir en tvätt/städ-dag för mig idag. Har redan startat en maskin. Fast det är ju lika bra att göra bort sånt där tråkigt när det inte är så roligt väder ute heller.

Just ja, perfekt att det blev en flicka för Mikkan. Jag har ju massor av fina babykläder som vi aldrig hann använda när Matilda var nyfödd. Får ge något fint plagg till henne.

Ska nog gå till affären en snabbis med Matilda nu. Sen ska hon få sova lite.


fredag 4 september

Grattis på 9 månaders-dagen Matilda & GRATTIS på 28-års dagen syster Nina.

Har klivit upp klockan 08 idag, huvva vad trött jag är på morgonen när jag inte är van vid att kliva upp så tidigt. Tur att tröttheten går över när man väl klivit upp ur sängen. Ska lägga in bilder på lampan jag och min pappa gjorde tillsammans igår. Blev ganska bra så vi ska försöka göra en större nästa gång, hoppas att han har tid idag!!
Älsko kommer hem idag också, underbart!






tors 3 september

Är hos min pappa just nu. Matilda har somnat i hans rum för en stund sen. 
Vi ska fara hem lite senare ikväll men först måste vi bli klara med en lampa som vi gjort. Får se om vi lyckades.
Har varit iväg på stan (apoteket) en sväng idag. Hämtade ut mina p-piller som jag ska börja äta. Hoppas dom känns okej, man har ju hört så mycket negativt om alla p-piller. Att man får hålla på och byta hela tiden tills man hittar en som passar. Yasmine heter p-pillren jag valt, någon som provat dom?

Christoffer och några av hans arbetskompisar är på Piteå Havsbad och badar just nu. Fusk!! Säkert sjukt skoj.
Han kommer hem imorgon, så himla skönt att han slipper jobba helg den här gången, fast samtdigt ger det ju mycket pengar om han väl gör det. Men han förtjänar lite ledigt.

onsdag 2 september

Har gett Matilda en väldigt sen middag, duschat henne, och lagt henne för natten alldeles precis. Nu ska jag bara ta det väldigt lugnt, är så himla trött! Ska se en film och vänta på att min älskling slutar jobba så man får prata med honom på telefon. Dom jobbar så himla mycket så han hinner bara ringa 5-sekunders samtal om dagarna.
Bjuder på lite nya bilder istället för att skriva ett längre inlägg ikväll.
Missa inte: Bachelorette kl21 ikväll.

Hon har blivit så duktig på att stå helt själv i sängen


Matilda som duschar sig själv

Haha snygga frisyren efter en dusch