torsdag 29 oktober

Lite nya bilder på min lilla skatt <3





torsdag 29 oktober

Min mamma är hemma hos oss just nu. Jag har tagit mig en dusch för en stund sedan, fixat nya naglar och till och med håret är utsläppt. Känner mig som en ny människa igen, såg verkligen ut som ett troll i morse!

Igår for jag och Matilda hem till min pappa vid lunchtid, kom hem vid 21 på kvällen för att Christoffer blev fast på jobbet några timmar efter vanlig tid. Storstädade hemma hos honom och lagade middag åt allihop, kycklinggratäng m. ris :) gottgott

Älskling kommer hem om ca 2 timmar. Imorgon är han ledig som jag sagt tidigare.
På lördag tänkte vi laga en god middag. Fredag kanske vi åker och hälsar på Matildas gammelfarmor och farfar i Råneå men inget är bestämt ännu.

Ska pyssla med någon annat nu tänkte jag. Snart blir det en prommis till affären och köpa bröd eftersom det blir soppa till middag.

PUSS


onsdag 28 oktober

Då var det onsdag. Skönt att helgen närmar sig, Halloween är det ju i helgen också. Älskling är ledig på fredag så det blir en "långhelg". härligt
Matilda har gått och lagt sig nyss. Tänkte ta en promenad till affären när hon vaknat igen.

4 December, dagen då Matilda fyller 1år närmar sig. Obeskrivligt hur mycket jag längtar till hennes födelsedag. Inte bara det utan julen närmar sig också, ska bli så kul att plocka fram alla julsaker till första advent som är samma helg som Matilda fyller år. perfekt!! Kommer nog alltid älska December.




Matildas rum ser oftast ut såhär 5 min efter att hon vaknat.


tisdag 27 oktober

Nu är vi hemma igen. Fy vilket tid det tog för oss eftersom vi tittade på massor av andra saker än det vi skulle.
Nu har Matilda äntligen fått gå och sova, stackarn måste ha varit dötrött.
Ska äta varma mackor snart, väntar på att dom ska bli klara i ugnen.

ONOFF
Ska sammanfatta lite kort vad vi kom fram till i butiken.
Jag ska inte köpa en ny kamera från den affären utan får pengarna tillbaka istället. Härligt! Trodde inte jag kunde få tillbaka pengarna eftersom en annan säljare sa så igår.
Iallafall, jag tänkte faktiskt skita i att köpa en kamera nu utan gör det lite senare. Ska försöka få min gamla att fungera eftersom pappa gärna vill ha tillbaka sin.




Nya bilder på Matilda i morse.


tisdag 27 oktober

God morgon!

Igår kväll var vi iväg till OnOff och köpte en kamera. SAMSUNG ST550, den allra nyaste kameran med 2 skärmar. 1 fram & 1 bak. Supersnygg är den med 3,5" skärm bak och 1,5" fram som inte syns om du inte har den påslagen.
MEN tyvärr så är jag inte alls nöjd med den. Den tar kassa bilder och lever sitt eget liv ibland, min gamla tog bättre kort än den här. Därför ska jag fara iväg till storheden alldeles strax och byta den. Den här gången blir det en SONY. Inte alls lika snygg vilket är lite trist, men jag tror den tar 100ggr bättre bilder. Hoppas iallafall på det!! Det är en likadan kamera som jag har men 10 gånger nyare modell med mer finesser såklart.

Hoppas SONYn finns på lager och inga problem dyker upp när jag vill byta. Igår sa dom att det skulle gå bra iallafall.



Nu kommer pappa, ska kila iväg......


måndag 26 oktober

Har saknat bloggen lite när jag inte haft tid att skriva några inlägg. Är så van att skriva något varje dag nu så det känns som att något fattas när man inte gör det.

Nog om de, vi for iväg till Marcus stuga i torsdags, bastade och tog det lugnt på kvällen.
Klev upp 06:30 på fredag och for ut i skogen, Christoffer sköt 2 st harar:( Jag såg såklart inte på dom när dom var döda, blir så känslig av sånt, tycker det är synd om dom. 
I lördags for vi till Benbyn, sov där till igår.
Söndagen var ganska lugn, halva dagen i Bensyn och halva hemma.

Idag har jag inte planerat in något, ska försöka vara hemma hela dagen. Kanske en liten prommis men inte mer än så.

Christoffer fick ju lön i fredags vilket betyder att jag också borde ha fått det. Blev lite orolig när jag såg att pengarna inte kommit in på mitt konto. Trodde direkt att mina föräldadagar redan var slut.... det var dom inte utan pengarna kom idag istället.
Har faktiskt lite dålig koll på hur länge jag har kvar av mina föräldradagar men mest troligt året ut. Börjar bli lite spänd på vad som händer sen.

Ska busa med lilltjejen nu. Sen blir det frukost.






Matilda fick en jätte söt BARBAPAPA tröja av Anders & Carola när dom var förbi i lördags. Lite stor ännu men perfekt när hon växer lite till. TackTack!!


torsdag 22 oktober

Min kamera har gått sönder. Skärmen har lagt av, helt svart är den bara även om man ser att kameran är påslagen. Inga bilder går det att ta heller :'(
Om inte den börjar fungera igen så måste vi ju köpa en ny kamera. Snart fyller ju gumman 1 år och julen närmar sig så en kamera är ju ett måste!
Vi får väl se vad som händer.... men här är en kamera som jag är lite intresserad av. Samma märke eftersom jag inte vill ha något annat, har varit jätte nöjd med den jag har.
Den finns i 5 olika färger. Rosa, svart och silver tycker jag bäst om.




Nog om kameran.
Vi ska åka till Marcus stuga ikväll (en kompis till Christoffer). Ska basta och ta det lugnt, imorgon bitti ska jag följa med dom ut i skogen och jaga. Jag ska väl bara gå brevid och vara tyst tror jag. Fika lite ute i skogen och sånt där mysigt!!

Min mamma har varit här under dagen, hon ska börja åka hemåt nu. Älskling har varit ledig så han har varit i bensbyn och tvättat bilen och jag har varit i stan en sväng men hittade ingenting där så jag åkte hem.

Nu tänkte jag få i mig lite mat eftersom vi ska äta sén middag idag, typ 6. Ha en toppenbra torsdag!

onsdag 21 oktober

Jag är helt inne på att det är torsdag idag vilket känns blä när jag vet att det bara är onsdag.

Min mamma, pappa och syster var förbi hit och fikade för en stund sen. Trevligt värre att få besök av familjen. Min syster hade köpt en ny stationär dator från onoff på storheden så dom kom förbi när dom ändå var i närheten.

Pappa fixade symaskinen som varit lite halvsönder ett tag så nu har jag sytt en ny gardinkappa som ska hänga i toaletten under julen... Var såklart tvugen att hänga upp den och se hur det kommer se ut.

Nya julkappan


Gardinkappan som hänger i badrummet just nu.

En lite äldre bild på Matilda hemma hos sin framor & farfar.


onsdag 21 oktober

Här kommer bilderna


Bodyn är en julklapp men ni får se den nu ändå.

Naglarna jag gjort hemma själv. Resultatet blev ju hyfsat, det är inte lätt att få dom fina. Eller så kanske jag är dålig på det bara?


Nu har sötungen min gått och lagt sig igen. Hon vaknade redan klockan 8 idag och brukar alltid gå och sova 2-3 timmar efter att hon vaknat vilket är ungefär nu.

Disken är redan fixad så jag kan bara ta det lugnt under tiden hon sover, så skönt :) Dammsuga får jag göra när hon vaknat. 
PUSS!!

onsdag 21 oktober

Nu är det 2 dagar sedan jag bloggade så det känns som att det är dags nu igen.

Har hunnit vika ihop all tvätt som torkat under natten.
Disken är kvar ännu så jag tänkte ta tag i det om en stund, kanske när Matilda ska sova.
Idag vet jag inte vad som händer, mest troligt kommer min mamma hem till oss. Då tänkte jag dra till stan en snabbis och sola :P Känner mig så blek nu när all färg från sommaren försvunnit. Gammelstads badhus har ju stängt som vanligt pga renovering så man måste åka ända in till stan för att sola, lite jobbigt kan jag tycka men jag solar ju nästan aldrig så det spelar inte så stor roll.
Matilda springer omkring med gåstolen som vanligt, hon plockar på sig saker äverallt. Hon är så duktig på att stöka ner lilltjejen våran :) Tur mamma gillar att städa.

Christoffer var ledig igår så jag var in till stan någon timme. Köpte lösnaglar (nageltippar) och lite tillbehör till dom, ska ta kort på hur det blev så ni får se.

Köpte även en body till Matilda som jag tänkte att hon ska få i julklapp för att den ändå är lite för stor just nu.
Lägger in en bild på den om en stund (innan 11 jag lovar). Ska bara orka plocka fram kameran.

Igår kväll badade vi allihop i badkaret här hemma, Matilda älskade det SÅKLART. Mysigt värre.

Nu ska jag hitta på något med Matilda en stund tills hon ska sova igen, hon verkar lite smått uttråkad. <3

bruna ben sommaren 2009 
(hade krypit omkring på golvet innan jag tog bilden, därav vitt på knäna) inte en droppe brun utan sol den här underbara sommaren, fick en fin färg av solen utomhus. 


söndag 18 oktober

Nu har min lilla bebis lagt sig för natten. Hon fick bada innan hon la sig, det gör hon alltid på söndagar.
Vi har inte gjort mycket idag, bara varit hemma och ute på några promenader.
Älskling har satt sig i bilen och är nu påväg hem mot Luleå, han är hemma mellan 23-23:30 tror vi. Hoppas timmarna går fort!!! 

Ska se på tv nu så vi hörs imorgon. Kram! 

söndag 18 oktober


Härliga höstsolen som tittar in genom fönsret idag. Ska ta med Matilda ut på en promenad när hon vaknat igen.
Älskling kommer mest troligt hem inatt, mysigt att få träffa honom igen. Redan imorgon ska han jobba igen, 12-16 men efter det ska han vara hemma i 2 dagar. 
 
Har inte så mycket på hjärtat just nu så det får bli ett kort inlägg. Hoppas ni får en härligt söndag.

lördag 17 oktober

Idag har vi varit ut på en frisk höstpromenad. Jag var riktigt trött tidigare under dagen och kände mig helt orkeslös men sen tog jag mig i kragen och gick ut på en promenad med Matilda och gud så klokt det var, känner mig 100ggr piggare nu.
Ikväll kommer min syster hem till oss, ska sitta här och se tv, prata och ha allmänt trevligt gissar jag :)
Förhoppningsvis kommer älskling hem imorgon, men senast på måndag, saknar honom sååå <3






Matilda som leker med gåvagnen. Alla bilder är från idag.

Nu sprang Matilda förbi mig med gåstolen precis, en vindpust med bajslukt kom efter henne så nu blir det blöjbyte ;) härligt.

fredag 16 oktober

Jennie, Linnéa och hennes nya klasskompis har varit här och hälsat på mig ikväll. Vi har suttit och tittat på IDOL såklart. Favoriterna var nog Erica, Reza och hmmm, kommer inte ihåg den sista...
Snart börjar det igen, ska sitta uppe och se vem som åker ut. Jag tycker den där långhåriga lilla killen, Camilla eller han som sjunger med en sån där ljus babyröst.

Nu har älskling precis kommit fram till Kiruna och ska checka in på hotellet, sen ringa mig igen <3


fredag 16 oktober

Min älskling har åkt iväg till Kiruna ikväll :( Sitter redan här och saknar honom sjukt mycket.
Som jag skrev här på bloggen förra veckan så skulle ju Christoffer egentligen iväg till Kiruna igår och jobba där till torsdag nästa vecka men det blev ändrat. Nu ska han jobba där hela helgen och sen komma hem söndag kväll eller måndag. Stackars kille som redan jobbat en hel arbetsvecka. Så duktig man får vara som orkar.

Cissi var förbi hit tidigare idag med sin hund :) Så söt och snäll den var, även mot Matilda. Vi fikade lite och pratade allmänt om saker och ting. Trevligt!

Nu sitter jag hemma helt själv, eller ja Matilda sover nu. Hon var verkligen jätte trött så jag fick lägga henne lite tidigare ikväll.

Hittade dessa underbara tofflor som man kan värma i micron på internet nyss, skulle verkligen passa mig perfekt som alltid fryser om fötterna. 289kr på www.bluebox.se . Finns i färger rosa och vit


fredag 16 oktober

Fredag idag! Det kan nog inte bli mycket bättre..
Matilda klev upp halv nio i morse så vi har hunnit med en hel del nu på morgonen. Har städat och ställt i ordning allt vi köpte igår och busat med sötungen en stund också såklart. 
Vi var iväg till IKEA en snabbis igår kväll. For hemifrån vid 16:30 så vi var framme på IKEA 18:00. Dom stängde 19 så vi hann precis gå runt affären med lite eld i baken.

Glasskiva till byrån i Matildas rum som vi tänkt köpa 10ggr tidigare när vi varit där men aldrig gjort det för att vi inte visste om det skulle passa men det blev väldigt fint :)

Lite ljus blev det också i 3 olika färger.

Servetter

servetter som jag endast tänkt använda vid lite "finare dukning" av middag.

Rosa kruka

Äntligen en ny vit matta till vardagsrummet.

Nu ska Matilda få lite mat och en ny blöja (luktar baaaajs)


torsdag 15 oktober

Jag är väldigt nöjd över dom nya gardinerna. Precis som jag ville ha dom.


Dom här gardinerna hänger i köket nu.

Detta är dom som ska hänga framme under julen :)

torsdag 15 oktober

Här är din försändelse:

15 okt kl 12:19

ICA Supermarket Gammelstad

Som du ser så har mina gardiner äntligen kommit. Har väntat på dom i evigheter nu. Ska klä på Matilda och kila iväg till Ica.

Har faktiskt tvättat våra köksfönster alldeles precis. När solen lös in tidigare såg dom verkligen hemska ut så jag kände mig tvungen att göra något åt det, perfekt när det inte är så kallt ute idag heller.

torsdag 15 oktober

Nu har Matilda lagt sig för att sova en stund. Hon fick lite välling och somnade direkt.
Beställde 3 par gardiner från Ellos förra veckan för att jag hade en massa rabatter att utnyttja där, panelgardiner blev det. Ett par som jag ska ha uppe under julen(julröd) och ett par till vardags(grön) med en ljusare gardin bakom. Ska hämta dom idag så jag lägger in bilder på dom när jag har dom hemma.




Bilder från vår lilla morgonpromenad.

torsdag 15 oktober

Har klivit upp redan klockan 08 med Matilda idag. Ska ta med henne ut på en promenad alldeles strax. 
Kameran får följa med ut. Har blivit så dålig på att uppdatera nya bilder i varje inlägg som jag gjorde i somras till exempel, får skärpa mig. Klart ni ska få se nya bilder på gullungen oftare, och allt annat som händer också såklart.

Sötungen min nu på morgonen. haha lägg märke till att hon bara har en moccasin på sig.





En ny haklapp

Var förbi på Dollar Store igår och köpte ljus, dock fanns det bara massor av tråkiga färger.

onsdag 14 oktober

Nu har jag städat klart här hemma, duschat, och gjort lite annat smått. Potatismos & grillkorv blir det till middag idag så jag har precis slagit på potatisen så dom hinner bli klara tills Christoffer kommer hem. När vi ätit ska vi iväg och handla lite fort och sen hämta Matilda <3 Åååh så roligt att hon ska komma hem igen. Gissa om jag längtar.

Har gjort den här "tavlan" om Matilda. Ska förstora den, skriva ut och rama in den. Sen sätta upp den på väggen i hennes rum. Så fint det kommer bli.





Har inte riktigt haft tid att ta kort här hemma idag men jag bjuder på några nya bilder iallafall.

Nu ska jag fixa lite småsaker innan älskling kommer. PUSS!!

onsdag 14 oktober

10:45 Har nytt klivit upp. Åh så skönt att få sova ut.
Ska städa hela lägenheten idag tänkte jag, inte bara ytstäda utan städa lite nogrannare. Tänkte ta bilder på lägenheten sen och visa er hur det ser ut, kanske någon som inte vet det ännu.

Nu står Matilda i dagiskö, vi har tänkt att hon ska börja på dagis den 1/februari/2010. Hoppas det finns en plats för henne någonstans där vi önskat fram till dess.
Sökte ju till komvux i augusti tror jag det var, fick besked idag att jag inte får börja läsa där i höst iallafall. Så himla mycket folk som ska läsa där nu och dom ger ju platser till dom som behöver det mest vilket tydligen inte var jag den här gången.

Hela våran dator är full av inredningsbilder så jag tänkte visa er några av mina favoriter. Kanske att något av detta dyker upp i mitt hem i framtiden, beror ju på vad man har möjighet till.









Klicka på bilderna för större storlek

Hade problem med att ladda upp bilderna så mina absoluta favoriter finns inte med :( ska försöka fixa det.


tisdag 13 oktober

Om en stund ska jag iväg med bussen till stan och därifrån hem till min mamma för att lämna Matilda där. Hon ska ju sova över hos mormor till imorgon. Kommer sakna henne sjukt mycket som jag alltid gör när hon inte är med mig!
Själv ska jag in till stan sen, ska kika runt i lugn och ro idag istället när jag inte fick så mycket gjort igår när jag var dit.

Nu har hon äntligen somnat, tog typ 1½ timme från det att jag la hon i sängen. Hon har legat och pratat hela tiden och vägrat sova. Jag som ville komma iväg till min mamma hyfsat tidigt:) men det går inte som planerat alla gånger. Inte för att jag har så bråttom egentligen heller.

Ikväll är vi ju föräldralediga eftersom Matilda är hos mormor. Vad ska vi göra då? Skulle vara mysigt att göra något vi inte kan göra när hon är hemma.. Tips?

Ska städa lite här hemma nu när jag har tid över. Sängen står obäddad så jag börjar med den....

måndag 12 oktober

Nu är vi hemma igen efter en sväng på stan tidigare idag, köpte ingenting (om nu inte en trisslott räknas). Ska dit imorgon eller onsdag utan Matilda istället. Hon ska till sin mormor imorgon och sova där till på onsdag, så roligt hon kommer ha som vanligt när hon är där.

Nu är hela familjen mätt i magen, gjorde en Kycklinggratäng med creme fraiche till middag idag. Väldigt gott var det. Tänkte bjuda er på receptet så ni också kan göra det om ni vill. Hörde ju att min bror hade gjort en middag som jag la ut recept på förra veckan.

6 st kycklingfiléer
2 paket bacon
4 dl cream fraiche
3 dl matlagningsgrädde
1 dl riven ost
2 msk sweet chili sauce
2 st vitlöksklyftor finhackad
3 msk kycklingfond
1 tsk salt o svartpeppar eller efter eget behag

1. Skär filén i längsgående bitar
2. Skär baconet i bitar
3.Stek upp detta, salta och peppra
4.Blanda creme fraiche, grädde, sweet chili sauce, pressade  vitlöksklyfotr och kycklingfond.
5. Lägg kyckling och bacon i en ungsfast form, häll blandningen över.
6. Täck hela ytan med den rivna osten.
7. Grädda c:a 25 min i 200gr.
Servera med ris

Jätte enkelt recept som inte tar lång tid att laga och är supergott. Häll lite extra sweet chili sauce över riset innan du äter det, mums!

Ska sätta mig i soffan med underbara älsklingen nu, Matilda ska ta en liten tupplur så hon orkar med resten av kvällen sen.


måndag 12 oktober

Då var det måndag igen. Känns faktiskt ganska skönt att ha en hel vecka framför sig.
-4,9*c var det i morse när jag klev upp, brrr vad kallt. I natt har det varit -8,6*c, kallast hittils för oss den här hösten. Vinterjackan har åk fram ur garderoben nu, den åker på när vi ska ut.

I lördags firade vi Linus och hans tjej som båda fyller 20 år. Grattis till er båda
Dom hade hyrt en lokal i stan där Linus föräldrar bor så vi var där fram till kl 00:00 och sen gick vi ut på AllStar en sväng. Vi for hem till Bensbyn redan vid 02-tiden. Matilda hade såklart sovit som en stock hela tiden vi varit borta, skönt det.

Nu ligger hon och sover, sen ska vi iväg till stan med min mamma. Ska på banken en snabbis och sen tänkte jag kika på julklappar till Matilda & Christoffer. Inte allt för länge kvar till julen nu.


lördag 10 oktober

Matilda ligger och sover nu och jag har klistrat mig fast vid datorn. Har klickat mig in på Nelly.com, så sjukt fina kläder dom har.

Igår var jag och Matilda hos min pappa över dagen, min bror och hans 2 barn Emma & Nelly var också där. Matilda lekte helt själv hela dagen utan att bli det minsta grinig, trodde hon skulle bli det eftersom jag glömde gåstolen hemma.
Hon ställer sig upp mot allting och är jätte duktig på att sätta sig på rumpan varje gång hon tappar balansen eller ska sätta sig ner. Skönt att hon förstår hur hon inte ska göra illa sig, det är ju en trygghet för mig så jag slipper känna mig orolig hela tiden när jag tittar bort.

En supersöt pyjamas 99:- och fina (vad heter dom?) 59:-/4st

My new love, så otroligt snygg den zebramönstrade klänningen är. Vill ha!!

Första klännigen med lite rosa vore skit snygg på sommaren när man är solbrun.


Gillar den här mössar skarpt. BAD HAIR DAY. Skulle passa mig varje dag.

Nu ska jag bädda sängen och fixa lite annat innan min lilla skatt vaknar igen.
Tänkte bara säga att jag längtar som tusan till julen nu. Julen finns i mina tankar varje dag numera! 75dagar kvar

torsdag 8 oktober

Helt oroligt att det är fredag imorgon igen. Veckorna går så himla fort numera. Vi har inte planerat in någonting den här helgen utan vi får se vad som händer.
Fick reda på en tråkig men samtidigt bra sak idag.
Det tråkiga först:
Älskling ska till Kiruna och jobba nästa vecka på torsdag, om en vecka exakt alltså. Han ska vara där torsdag, fredag, lördag, söndag nästa vecka + måndag, tisdag, onsdag & torsdag veckan där på utan att komma hem emellan någonting. Tråkigt att vara utan honom och det är ju lite extra jobb med Matilda när man inte har någon som hjälper till om kvällarna som man är van vid, men vi tjejer kommer klara det ändå såklart.
Det positiva då:
Han är ledig tisdag, onsdag och åker först torsdag eftermiddag så det blir ju lite skönt. Ett annat stort plus är ju att det ger mer pengar när man är borta och jobbar ett tag vilken aldrig är fel.

Sötnosen leker för fullt här hemma just nu, så himla busig hon är. Hon skriker (upptäcker sin röst) och klappar händer väldigt ofta. Varje gång jag sjunger klappa händerna när du är riktigt glad, klapp klapp så klappar hon sina händer.

Tänkte bjuda på några bilder jag tog på Matilda idag. Här kommer dom.





onsdag 7 oktober

Matildas mormor är här just nu. Hon har varit här sen kl 11 men ska börja röra sig hemåt alldeles strax. Under tiden har jag hunnit laga färdigt middagen, bakat muffins och tagit det lite lugnt.
Har ingen aning om vad som händer ikväll, det får vi se.

Igår kväll var vi iväg med bilen en sväng till rutvik och tittade på hus. Bara för skojs skull alltså, så otroligt fina hus en del människor har. Sjukt avundsjuk jag blir! En vacker dag är det våran tur att skaffa ett hus, härligt att ha någonting att se fram emot och längta till. Har så mycket ideér när det gäller inredning också, bara pengar som sätter gränser.

Maten jag gjorde idag var samma som vi åt i bensbyn i helgen då vi var där. Lagade ju maten tillsammans med Matildas farmor Annika då så nu ville jag prova göra det själv. Tyckte det smakade ganska bra så vi får hoppas det blir gott tillsammans med ris & sallad när Christoffer kommit hem från jobbet. Grytan innehåller:
*Fläskytterfilé
*1msk curry
*salt, svart peppar
*1msk soja (glasflaska)
*½-1 tsk sambal oelek
*2 klyftor vitlök
*2dl matlagningsgrädde
*½ KÖTTbuljongtärning

Gjorde även en god räkmacka m. mango till förrätt. (bild längre ner)





Några av korten jag framkallat som hänger på kylskåpet just nu.


tisdag 6 oktober

Åh så duktig våran tjej har blivit. Igår kväll när vi var till bensbyn för att Christoffer skulle byta till vinterdäck på bilen så stod Matilda helt utan stöd. Första gången hon gjort det, förutom i sängen där hon står i någon sekund innan hon sätter sig ner.
Direkt när hon vaknat i morse så började träningen på att stå en gång till, hon lyckades. Nu har vi tränat lite under dagen och hon blir bara bätte och bättre. 
Snart springer våran lilla tjej omkrig, ska bli så roligt.  

You make mum so proud!

Min pappa har varit på besök här idag. Vi for iväg till storheden en snabbis där jag köpte moccasiner åt Matilda så hon inte halkar när hon ställer sig upp överallt. 79:50kr på Lindex.

Älskling är nog hemma vilken minut som helst. Ska äta middag då, pasta m. skinsås. Efter det vet jag inte vad som händer, det återstår att se.
Ikväll börjar Desperate Housewives på kanal 5. Missa inte det!




måndag 5 oktober

Här kommer helgens uppdatering:

I fredags var vi och hälsade på hos Sara & Leon. Mikaela var där med sin lilla bebis Nova också, en långhårig liten tjej dedär.
I lördags for vi till bensbyn, åt middag där och hade en trevlig kväll.
Igår kväll var vi bara hemma och tog det väldigt lugnt, hur mysig kväll som helst. 

Nu ska jag ta med Matilda ut på en promenad, sen ska hon få sova lite. Ser ut att vara riktigt härligt väder ute så man kan ju inte sitta inne hela dagen.
När älskling slutar jobbet så blir det mest troligt att fara och köpa vinterdäck till bilen KUL! Han har lämnat in fälgar som ska få nya däck på sig. 4400kr, huvva så dyrt även om vi fått 25% rabatt på det redan.

VAR ÄR MATILDA?

DÄR ÄR MATILDA

torsdag 1 oktober

Jag har cyklat till affären och köpt massor av ingredienser till både köttsoppa & muffins med glasyr tidigare idag.
Håller på med köttsoppan nu som snart är klar. Muffinsarna bakade jag där emellan nånstans. Att jag ens vågar ge mig in på något sånt här när jag vet hur det kan gå. Men hur kan man lära sig att bli bättre om man inte vågar prova?
Här kommer resultatet av muffinsarna som är klara:



Älskling kommer hem på en stund, då ska vi iväg till SAAB och titta på vinterdäck och något annat.
Nu är det nog bäst att jag kilar iväg och tar mig en titt på hur det går för soppan.

Matilda <3

torsdag 1 oktober

1 Oktober idag.
Lite mysigt om någon frågar mig. 1,4 *C ute. Börjar bli lite kallt med sin vanliga vindjacka, längtar verkligen tills man får ta på sig varma vinterjackan som hänger i garderoben.

Grattis på födelsedagen LEON. Storpojken fyller 1 år idag. Vi ska fara dit och hälsa på och fika på fredag, ska blir riktigt kul, Sara ska höra av sig om tiden lite senare bara.
Hela våran familj hälsar grattis!!

Min pappa kom och hämtade Matilda nyss. Hon ska vara hos mormor idag fram till kl 18.
Jag blev sjukt konstig i kroppen igår eftermiddag, orkade ingenting. Satt bara på en stol i ca 30min och orkade inte ta mig upp, sen somnade jag i 1tim & 40min bara sådär. Tror att det är mina p-piller som spökar litegrann. Jätte jobbigt att känna sig så orkeslös. Får verkligen hoppas att allt skumt försvinner ju längre jag äter pillrerna, annars måste jag väl byta.

Saknar lilla gumman redan!!! Hon var ju så söt nu på morgonen också... Tur att hon kommer hem redan idag igen <3

Mina planer för dagen är inte så stora, ska vila upp mig. Möjligtvis baka muffins i brist på annat.