måndag 30 november

Då var kvällen här igen. Har precis gett Matilda välling som hon nu ligger och suger i sig.
Vi har varit iväg till storheden idag och köpt mat & blöjor till henne, hela 3 paket blöjor och 13 burkar mat, efterrätt och dryck.

Om 4 dagar fyller Matilda år, 1 år. Tiden går så fort, för 1 år sedan var jag höggravid och 8 dagar över tiden just nu och ändå fick jag vänta hela 4 dagar till. Hon hade inte bråttom att komma ut ur mammas mage <3


Imorgon är det chokladkalendern som gäller. Matilda har ju en alldeles egen som hon ska få mumsa i sig under 24 dagar.


söndag 29 november

Nu tickar klockan, den börjar bli en hel del och jag är väldigt trött. Ska bege mig mot sängen nu tänkte jag.
Har sålt gåstolen som jag la ut på blocket tidigare idag. Skönt att bli av med den så fort.

Ni vet Matildas nya fina rosa tröja som jag köpte för ett tag sedan? Den med fina knappar. BORTA, spårlöst försvunnen är den. Åååh jag som gillade den så himla mycket. Bjuder på några bilder på tröjan här nedan





God natt & Sov gott....
Hoppas alla haft en bra första advent. Min: helt okej

söndag 29 november

Ny adventsljustake. Man kan ju inte välkomna julen utan en sån och duktig som jag är så tappade jag den gamla i golvet och därmed var den körd



Lite suddig bild på Matilda i sitt fina diadem. Men vi kan ju alla se att hon är världens sötaste ändå.


söndag 29 november

Tänkte bjuda på lite nya bilder... Här kommer dom


Så obeskrivligt fin


DUKTIGA tjejen som går själv.



Vinkar hej då till mormor som for hem nyss.

Nu ligger Matilda och sover, sen ska vi iväg till stan som jag skrev tidigare. Min mamma for hem nyss men hon kommer till stan när vi ska dit.
Nu tänkte jag pyssla på med något här hemma. Ingen aning om vad bara.

söndag 29 november

Första advent idag.
Min ljusstake har gått sönder så jag har inget adventsljus att tända :( Måste nästan ta och köpa en ny.

Min mamma är hemma hos oss nu, hon kom precis in från en promenad med Matilda. Nu är hon så rosig och fin om kinderna (Matilda alltså)
Jag la ut Matildas gåstol på blocket nyss, hon behöver inte den nå mer så det är ju lika bra att sälja den. Tar ju bara onödig plats här hemma.

På fredag fyller Matilda 1 år. Stortjejen min<3

Snart ska Matilda få gå och sova. När hon vaknat igen så ska vi iväg till stan. Skyltsöndag idag ju. Hon ska få välja en liten klapp av någon tomte som jag köper åt henne.


lördag 28 november

Nu har jag och Matilda precis kommit in från en promenad. Gick till Ica Supermarket och pantade våra burkar :P Den här gången blev det inte mycket, 17:50kr. Med det är ju lite det med.

Matilda är så himla duktig. Hon har tagit flera steg idag också. 

Har varit himla kass på att ta bilder på Matilda under senaste tiden. Här kommer några från idag

Hon tränar på att ta på sig sina fina skor.

Såhär ser Matilda lilla tunga ut som hon så gärna visar till alla.

lördag 28 november

God morgon god morgon....

Matilda vaknade 08:20 idag så allt för lång sovmorgon fick jag inte men det gick bra att kliva upp ändå. Min mamma kommer hit idag, vid 12-tiden tror jag. Hon ska sova över här till imorgon så nu har jag kvällen fri om jag känner mig på humör för att hitta på någonting. Återstår att se hur det blir.

Matida ska till Christoffers föräldrar vid 15 tiden idag, hon ska vara där en stund och hälsa på Amanda som kommit och hälsat på från boden.


VIKTIG INFORMATION!
Matilda har tagit sina första steg igår. Hon gick 4-5-6 steg utan att hålla i sig någonstans. Känner mig riktigt stolt :) Vi hade ett avtal jag och Matilda. Hon skulle ta sina första riktigt steg innan hon fyller 1 vilket hon gjort nu, åh så roligt. Nu är det bara att vänta på att hon börjar springa omkring här hemma.

<3

 


fredag 27 november

God kväll kära läsare!

Sitter hemma alldeles själv och ser på singing bee celeb på tv3 Play. Idol börjar klockan 20, det måste man ju se. En Fullsatt Malmö Arena.
Orkar faktiskt inte vara med någon ikväll även om jag kanske borde det istället för att sitta ensam. Har ju min lilla ängel i rummet intill vilket duger gott och väl för kvällen.

<3
En stor KRAM till alla som jag håller kär. Ni vet vilka ni är

torsdag 26 november

Då var det fredag imorgon igen. Dock ser jag verkligen inte fram emot det.
Hör att Matilda börjar vakna lite igen då hon sovit en stund. Ska iväg med henne och pappa till storheden om en stund, ska bli trevligt :)

Igår var vi iväg och handlade, ska visa bilder på grejer vi köpte till Matildas kalas nästa helg.




Klart Matilda ska ha en julkalender i december, eller hur..

onsdag 25 november

God eftermiddag!
Min älskade pojkvän är påväg hem från Piteå där han jobbat idag. Vi ska iväg och storhandla som vi alltid gör när han fått lön. Nu blir det lite extra mycket för att vi ska köpa det vi behöver till Matildas födelsedagskalas också. Vi har tänkt baka allt själva så det blir ju lite billigare än att köpa allt från konditoriet iallafall.

Matildas mormor och moster har varit förbi hit idag, bjöd dom på våra sista lyxmuffins och kafffe. Mums.
Nu ligger lillen och sover, skönt att fara iväg och handla när hon är pigg istället för trött.

Hallonmarängtårta blir det på kalaset.

Funderar på att göra den här nalle puh tårtan, väldigt enkel att göra och väldigt söt.

tisdag 24 november.

Vi har varit iväg till Dollar Store & Barnens Hus med min mamma. Matilda fick 2par nya strumpor och 1par strumpbyxor.
Själv köpte jag 6 par sockar åt mig för sammanlagt 60kr. Bra pris tycker jag.
Här kommer bilder på våra köp:

Katten på strumpbyxorna saknar ett öga.... skumt

2 par söta halksockar

En julklapp till Matilda. Undrar vad det kan vara?

Mjök-till-kaffe-eller-thé-kanna

tisdag 24 november. 1 månad kvar till Julafton

Vilken härlig tisdag det är idag. Iallafall för mig. Har precis lagt Matilda i sängen så hon får sova en stund.
Senare ska jag nog iväg och köpa sockar åt mig, förstår inte var alla mina sockar tar vägen? Är verkligen dålig på att hålla ihop paren.

Vi var ju ut och åt på Waldorf igår. Maten var jätte god men sällskapet var snäppet bättre, verkligen mysigt att få gå ut och äta med min älskling. Notan blev 500kr, huvva. Det måste vara det dyraste vi ätit ute någonsin.

Förrätt: Ostgratinerad vitlöksbröd med aioli 46kr/st
Varmrätt: Ryggbiff med bea-sås tomatsallad & pommes frites. 175kr/styck
Dricka: Coca-Cola 50cl 29kr/styck

Jag och Christoffer fick ett recept på lyxmuffins förra veckan så nu har vi bakat dom. Gud så goda!!! Ska göra dom till kalaset då Matilda fyller år.  


Lite julpynt har dygt upp hemma hos oss nu. Första advent på söndag & exakt 1 månad kvar till Julafton idag.

måndag 23 november

Har inte bloggat på några dagar nu. Har faktiskt inte haft tid till det. Men nu ska det bli som vanligt igen. Jag lovar!

Ikväll ska jag och älskling ut och äta middag på Waldorf. Vi ska fira en speciell liten grej som gjort oss väldigt glada.
Matildas farmor & farfar ska komma hit och vara med henne medans vi är borta. Kul att få göra något mysigt tillsammans ibland.


Jag tog ju svinsprutan förra veckan, i torsdags. Mådde lite dåligt, var yr och svettades dagen efter men sen har jag bara varit öm i armen, har inte kunnat sova på den. Skönt att slippa dom värsta biverkningarna.

Min pappa sa något väldigt bra: -Ju sjukare du blir av att ta vaccinet, ju sjukare skulle du ha blivit av riktiga svininfluensan. Undrar om det är sant? Min pappa mådde personligen jätte dåligt av vaccinet i 1 vecka så tur att han tagit den isåfall.

Våran lilla tjej ligger och sover just nu. Skönt att hon är utvilad när farmor och farfar kommer.
Själv har jag duschat alldeles nyss så nu är man ren och fräsch igen och redo för en middag på restaurang. 


torsdag 19 november

Brrrr, är så himla frusen nu. Har stått ute och köat i 1timme & 15 minuter, sen 40minuter inomhus för att få vaccinet. Nu är sprutan tagen iallafall, så himla skönt. Dock är min arm helt knäpp, lite bortdomnad (heter det så?).

Min mamma har varit hemma hos oss med Matilda medans jag varit i stan och tagit vaccinet. Skönt för Matilda att få stanna hemma istället för att stå ute i kylan med mig.

Tidigare i morse var Mikkan på besök hos oss, hon hade med sig sin 2½ månad gamla dotter, så liten och söt.
När hon for härifrån så for vi iväg till kalaset som vi var bjudna till i gammelstads bibliotek, det var väldigt trevligt. Tårta, kaffe, kakor och saft bjöd dom på. Matilda hade jätte roligt och jag tycker det är himla trevligt att träffa andra föräldrar med lika gamla barn som man själv har.


Matilda på biblioteket



Mikkans sötunge.

onsdag 18 november

Har gjort ett nytt väggord medan Matilda sov. Eller ja, ett ord är det ju inte men det heter väl så ändå. Den tog kanske 2 minuter att göra så det gick väldigt smidigt. Nu är den fastklistrad i badrummet som man kan förstå utan att jag säger det.

Matilda har vaknat nyss. Nu väntar vi på att Christoffer ska komma hem. Varma mackor blir det till middag.

onsdag 18 november

Nu har vi kommit hem från tandläkaren. Allt gick superbra. Hon tittade i Matildas mun och sa att allt såg bra ut. Sen delade hon ut några papper åt oss och lät Matilda välja en tandborste. Efter det fick Matilda åka upp och ner, upp och ner, upp och ner i tandläkarstolen vilket hon tyckte var jätte kul. Nästa gång hon ska dit är när hon fyllt 3.

Robin har varit på besök idag, bjöd honom på kaffe & moccarutor. Vi hann i stort sett bara fika eftersom vi skulle iväg på tandläkarbesöket, men han bor ju granne med oss så det gjorde nog inte så mycket.
Nu ligger lilla gumman och sover..

onsdag 18 november

Fick en samtal av Matildas tandläkare idag. När barn fyller 1 år så har bvc ett sammarbete med tandvården så att barnet får komma dit på tandläkarbesök. Kl 14:00 har vi tid här i gammelstad, någon hade avbokat sin tid så det är därför vi ska dit redan idag. 
Ska bli roligt att fara dit med henne och se om allt är okej, själv undviker jag att fara till tandläkaren så länge jag kan eftersom jag har enorm tandläkarskräck. Vet inte varför jag har det, älskar ju sjukhus och allt som har med sprutor och andra otäckheter att göra men tandläkare pallar jag inte, huvva!

Vi köade utanför kyrkans hus i 1½ timme igår kväll för att få svinis-sprutan men när vi var framme vid ytterdörren och hade typ 30-40st framför oss så tar vaccinet slut. Otur? mmm...
Ska dit imorgon då dom fått nytt vaccin, ska stå där när dom öppnar så att vaccinet iallafall inte kan ta slut.



tisdag 17 november

Nu är vi hemma igen efter besöket på vårdcentralen. Åkte dit redan kl 12 (1timme före) för att inte behöva vänta så länge. 9 stycken före oss var det så det gick fort, ca 15-20 minuter från det att dom började ropa upp folk.

Matilda började storgråta när sjuksköterskan hade stuckit sprutan i benet på henne men det gick över när jag ställde mig upp och höll om henne. Nu är hon precis som vanligt (än så länge). Om 3 veckor är det dags för hennes 2:a spruta, då i vänstra benet.

Vi har precis fått reda på att dagisplatserna vi sökt till Matilda är proppfulla! Finns inte en enda plats just nu vilket betyder att Matilda mest troligt inte har en dagisplats den 1 februari som vi önskat. Kanske inte ens nästa sommar, möjligvis hösten. Jag och Christoffer ska sätta oss ner och prata om det när han kommer hem, i värsta fall måste hon börja på något dagis längre bort.

tisdag 17 november

Tog lite nya bilder på sötnosen alldeles precis. Här är resultatet =)





Matilda ska gå och sova om en liten stund, hon verkar väldigt trött. Kl 8 fick jag kliva upp med henne i morse, det blir tidigare och tidigare hela tiden nu när hon blir större.
Ska göra i ordning lite välling som hon ska få suga i sig i sängen innan hon ska sova.

tisdag 17 november

Idag ska vi iväg till vårdcentralen, Matilda ska få svininfluensa vaccinet. Kl 13 ska vi vara där. Dom har öppen mottagning mellan kl13-15 för vaccinering av barn mellan 6månader & 5år.
Ikväll ska jag och Christoffer till kyrkans hus för att själva också ta vaccinet, vi har väntat lite väl länge nu. Har fått övertala Christoffer så att han går med på att ta sprutan, han tror ju att han är odödlig.

Nu drar Matilda mig i benet och vill att jag ska leka med henne så jag ska nog göra det.


måndag 16 november

Snart kommer min älskling hem från jobbet. Han har jobbat i Piteå idag, lite närmare än Kiruna & Gällivare där han jobbat så ofta på sista tiden.

Spagetti & köttbullar m. sås blir det till middag, enkelt men gott!
Ikväll blir det en lugn kväll för oss, vi ska bara vara hemma med Matilda. När hon lagt sig blir det en tv-kväll som vanligt. Väldigt mysigt tycker jag.

Matilda ska sova en liten stund nu igen för vara på bra humör resten av eftermiddagen/kvällen.  

Lite nya bilder. Påväg ut på en promenad.


Ett meddelande till Sanna!!!!
Vad är adressen till din blogg. Har glömt bort den?


måndag 16 november

Matilda ligger och sover nu som hon brukar göra vid den här tiden. Jag söker efter recept på bullar och andra bakelser på internet, Mmm vad sugen man blir på något gott. Bakade faktiskt moccarutor med glasyr igår, blev väl helt okej.

Har ingenting att göra just nu så jag:
Har hängt upp mina "julgardiner" i köket idag. (ett evigt bloggande om dom, sry) Det gör väl inte så mycket med ett par röda gardiner såhär 1 vecka innan dom egentligen ska plockas fram. Eller? Plockar såklart inte fram några julgrejer, det får vänta. Har haft röda gardiner i hemmet förut (under sommaren) så rött behöver ju inte bara betyda jul. Men vi får väl se om jag hinner ångra mig och hänger upp dom gamla gardinerna istället.


Nu vaknade lilltjejen igen hör jag, ska gå och ta upp henne <3

fredag 13 november

Mammas guldklimp värd alla diamanter som finns!

Fredag den 13:de idag!!!!!!!!! OOOOH, hoppas alla får en bra dag så att fredag den 13 kan bli en lyckodag istället för en dag då tråkiga saker händer... Än så länge är dagen okej för mig.

Jag och Matilda kom precis hem från en låååång promenad. Kikade på blocket efter åkpåsar tidigare i morse. Hittade en som föll mig i smaken och som pricken över i:et så fanns den i gammelstad. Ringde upp tjejen och åkpåsen fanns kvar. 500kr var priset från början som hon hade sänkt till 400kr. Frågade om hon ytterligare kunde sänka priset vilket hon gjorde, 350kr betalade jag för den. Ringde dessutom min mamma och frågade om hon kunde betala halva vilket hon sa ja till direkt så 175kr blev priset för min plånbok. Perfekt, 895kr nypris. Åkpåsen är av märket BRIO och ALDRIG använd vilket syns. Är supernöjd och nu slipper Matilda vara kall i vagnen när det är som kallast ute.


BRIO




Perfekt så att åkpåsen sitter fast ordentligt i vagnen.

Min pappa och bror (Micke) var förbi hit alldeles precis, dom kom och hämtade saker jag beställt från panduro åt min bror (Sami). Bjöd dom på kaffe utan fika (hade inte ens marie kex hemma) men hoppas det dög ändå.
Nu tänkte jag ge Matilda något att äta och sen ringa min mamma.


torsdag 12 november

Matilda ligger och sover nu och jag sitter och äter lite lunch.
Dagens outfit på lilla gumman :)




Glada lilltjejen på morgonen

När hon vaknat igen så tänkte jag gå ut på en promenad med henne. Blir nog en lite längre promenad än vanligt, det ser ju ut att vara så skönt väder ute. Solen skiner ju och allt.


onsdag 11 november

Då var kvällen här igen. Matilda ligger och äter välling just nu, sen ska jag borsta hennes tänder och säga god natt.

Min mamma har varit här idag. När hon kom hit for vi iväg till storheden, Ica maxi. Vi köpte var sin födelsedags present till Matilda. Längtar tills jag får ge den till henne, det är ju inte allt för länge kvar nu, 23dagar
När vi kom hem från storheden så for jag iväg till stan ensam. Köpte ett par skor till Matilda som jag skrev att jag skulle göra i gårdagens inlägg. Hade himla tur, skorna jag köpte till henne var nedsatta i pris. 299kr som nu kostade 199kr istället.

Nu går tvättmaskinen i högsta varv och mamma har precis farit hem. Får se vad som händer lite senare. Kanske lite besök av någon...


Dom fina nya skorna som ska få Matilda att gå på fötterna och inte tårta.



Mormor köpte nya strumpbyxor åt Matilda

Födelsdags presenten


tisdag 10 november

Här kommer sprillans nya bilder på Matilda! Så underbart söt





Vi har varit iväg på en promenad till affären nyss. Köpte lite godis och 2 tidningar som Christoffer ska få ta med sig att läsa & tugga på under tågresan till Kiruna.

tisdag 10 november

Oj vad jag blev trött alldeles precis. Matilda ligger och sover men vaknar säkert snart eftersom hon sovit i drygt 1 timme nu. Tänkte gå en promenad till Ica när hon vaknat, köpa något gott att äta. Typ godis?

Ikväll åker älskling till Kiruna så vi tjejer blir ensamma hemma som vanligt :P men det ska nog gå bra. Min mamma kommer hit imorgon, då tänkte jag fara iväg till stan en snabbis för att försöka hitta ett par skor åt Matilda. Hon måste verkligen ha ett par inneskor eftersom hon alltid vill gå på tårna.

Nu ska jag lägga mig i soffan och slappa tills sötungen vaknat.
Just ja, när jag tog upp Matilda ur sängen i morse så hade hon blod runt näsan och kinderna. Usch så rädd jag blev. Hon hade blött näsblod under natten, kanske petat sig i näsan för mycket? :(


måndag 9 november



Har gjort ett alldeles eget väggord idag. Blev inte perfekt men det duger, mycket billigare än att köpa dom iallafall.

Igår firade vi farsdag, Christoffers första. Han fick sin present som Matilda köpt, väldigt nöjd blev han.

Ikväll kommer mest troligt Matildas farmor & farfar på besök. Finns kvar lite tårta som behöver ätas upp så det blir ju perfekt.

Tänkte gå ut på en promenad med Matilda snart, sen får vi se vad som händer.
 
Farsdagstårtan. Väldigt passande färg för att vara till en pappa



Matilda idag.

fredag 6 november

Vi for iväg till storheden en sväng med min pappa, men nu är vi hemma igen. Älskling kom precis hem från jobbet, skönt att han är hemma såhär tidigt.
Idag blir det stekt fläskfilé & pommes frites till middag.
 
Köpte en jätte fin tröja åt Matilda på storheden. Den passade så perfekt på henne, snyggingen min :)





fredag 6 november

Fredag idag...
Ikväll är vi bjudna på födelsedagsfika hos Anders & Carola. Anders fyller år, Grattis!
Jag och Matilda har inte allt för stora planer för dagen, kanske fara iväg till storheden en sväng om pappa orkar ställa upp, annars blir det en vanlig dag här hemma.

Igår var ju Emelie förbi hem till oss. Riktigt trevligt var det, bjöd henne på fika, efter det lekte vi mest med Matilda och pratade om vad som hänt under senaste tiden. Vi gick ju i samma klass mellan 4:an & 9:an, och hade idrott tillsammans i 3:an på gymnasiet.

Jag har ju ett par nya gardiner här hemma som ska hänga i köket under julen, och en ny lampa som jag köpte i veckan. Kunde såklart inte låta bli att prova hänga upp gardinerna och fixa lampan på plats för att se hur det kommer se ut. Tänkte bjuda på några bilder på det:




Matilda ligger och sover nu. När hon vaknat blir det antingen storheden eller en promenad.


torsdag 5 november

God morgon..
Är på riktigt bra humör idag. Allt känns toppen. Har städat lägenheten nu på morgonen. Matilda har hjälpt till så snällt, vi har gått igenom alla hennes kläder från när hon var liten(nyfödd) hängt upp dom finaste kläderna i garderoben och resten ligger fint i byrån.

Känns verkligen som att julen är här snart. Reklam kommer ner i brevlådan varje dag med massor av julpyssel och julklappstips i. Snöar gör det också, gud så härligt!

Idag ska Emelie komma på besök, ska bli riktigt trevligt att träffa henne igen.
Innan det så blir det nog en promenad som vanligt, Matilda tycker nog att det vore kul att komma ut när det snöar.

Imorgon är det fredag igen... får se om vi hittar på något skoj i helgen.


Hittade en body i strl 80 bland alla babykläder.

Den här fanns också bland babykläderna, också strl 80.


Nya lampan.


onsdag 4 november


Matilda just nu.
Hon kollar på tecknat på tv

HAHA, har märkt en grej. På dom senast uppdaterade bilderna på Matilda har hon samma body på sig (några inlägg tillbaka) Tvättar hennes kläder ofta om någon undrar, därför kan hon ofta ha en body jag gillar en längre tid, men den är ju alltid ren. Hon behöver inte ha smutsiga kläder när hon har massor av rena =)

onsdag 4 november

Nu är vi hemma från stan igen. Kom hem kring halv 2.
Har waxoljat vårat köksbord, blir säkert fint när det torkat. Kan dock inte äta eller göra något på bordet innan imorgon.
Matilda ligger och sover nu igen, som vanligt. Ne, men ibland måste hon sova 2ggr under en dag (ganska ofta faktiskt) och nu var hon väldigt trött och gnuggade sig i ögonen.

FARSDAGSPRESENT: fixad!
Köpte 2 lampor från stan som jag velat ha sen ett tag tillbaka. 99:-/styck (ord:199:-/styck) Det är lampor som funkar året om. En lampskärm för julen och en för resten av året. bild längre ner

Resten av onsdagen blir nog lugn.... När Matilda ska sova för natten så blir det tv och lite dator som vanligt :)


Detta är den vanliga lampskärmen

Lampfot

Detta är julstjäne-skärmen som jag ville ha, den andra lampskärmen var bara ett plus. I köket ska dom stå.

Sötaste Matilda 11 månader

b*jsning på g

onsdag 4 november

Matilda vaknade kl 8 idag. Fy fasen vad trött jag var, orkade knappt kliva upp och som pricken över i:et så hade jag lite ont i halsen också. Men nu känns det bättre.

Hon ligger i sängen och äter välling nu, sen ska hon få sova en stund. Våran lilla tjej älskar verkligen välling, hon skulle kunna leva på bara det, men de går ju inte. Hon får det på morgonen & kvällen + 1 flaska innan hon ska lägga sig och sova under dagen. Utöver det så får hon gröt till lunch, och vanlig mat till middag och kanske något mellanmål.

När Matilda vaknat igen så ska vi fara in till stan med min mamma. Ska köpa något åt Christoffer från Matilda eftersom det är fars dag på söndag.

Har nyss fixat till mig så nu har jag tid för att bara ta det lugnt tills hon vaknat. Skönt!
Älskling jobbar för fullt i Gällivare just nu, kl20 slutar dom jobbet och då ska han köra hem så han är väl här kring 23. Han är verkligen duktig han, imorgon ska han till jobbet här i Luleå som vanligt kl07.

Ha en härlig dag allihopa!

Matilda 11månader idag, Grattis

tisdag 3 november

Min mamma har varit och hälsat på hos oss idag. Hon kom hit kl 12 och ska fara hem kl 18. Alltid skönt när hon kommer hit så man får göra lite annat som man inte hinner när man är ensam med lilltjejen.
Matilda har fått vara ute mycket idag, 3 promenader. Rätt så långa promenader också. Det gillar hon :)
Nu är hon otroligt trött så hon ska få gå och sova när mormor farit hem.

För mig blir det en luuuuuugn hemmakväll. LOVE IT. Desperate housewives & plastikdoktorerna på tv.
Älskling är i Gällivare nu, han ska jobba där till imorgon eftermiddag och sen åka hem till Luleå igen. Saknar honom <3

ATT STÄDA NÄR MAN HAR SMÅBARN ÄR SOM ATT SKOTTA NÄR DET FORTFARANDE SNÖAR

tisdag 3 november

Idag är det Marlena och Christoffers dag.

1år & 10månader och mer ska det bli.....

ÄlskarDejSåOtroligtMycketGubben


tisdag 3 november

Såhär går det till när jag fixar mina naglar.

Limmar fast otroligt långa naglar.

Kapar av dom till önskad längd. Jag vill ha så korta som möjligt eftersom jag håller på med så mycket som sliter på naglarna. Håller mycket bättre när dom är korta.

Filar naglarna till den form jag vill ha. Sedan använder jag dom 2 små flaskorna till att pensla och spraya på naglarna.


FÄRDIGT

måndag 2 november

Lite nya bilder på Matilda <3




-Aaaaaaaaaaa!! sjunger hon med sin ljusaste röst.

måndag 2 november

Pajbakning på G. Hoppas den är godare än vad den ser ut.

Till middag blir det också paj, inte bärpaj men TACOpaj :) MUMS
Var ut på en promenad med Matilda nyss igen, nu ska hon få lite gröt i magen.

måndag 2 november

Middagen vi lagade igår blev supergod. Bakpotatisen var perfekt. Skinkröran & räkröran smakade båda riktigt bra.

Matilda ligger och sover nu, hon var jätte trött så jag fick lägga henne lite tidigare än vad jag brukar.
Vi har varit iväg på en promenad i morse. Köpte gröt åt henne på Ica.

Idag blir det en lugn dag här hemma, känner inte ork för att göra så mycket.
Ska ta och vika ihop lite tvätt nu innan sötungen vaknar igen.





söndag 1 november

1 November idag. Om exakt en månad är det december, längtar!
Första advent är redan sista helgen i november vilket betyder att julsakerna åker fram redan den här månaden.

Ska berätta vad som hänt i helgen eftersom jag inte uppdaterat bloggen som vanligt.

I fredags åkte vi till Råneå och hälsade på Christoffer mormor & morfar. Riktigt trevligt var det, god fika bjöd dom på som vanligt.
På fredag kväll åt vi middag i bensbyn. Gott Gott!
Sov över där till igår, pizza blev det till middag eftersom Matildas farfar bjöd på det.
Under lördag eftermiddag kom vi hem igen. Trötta som attans så hela familjen låg och sov redan innan 20:30.

IDAG
Nu ligger Matilda och sover, det har hon gjort sen en timme tillbaka så hon lär nog vakna snart. Då ska vi iväg till storheden och lämna Christoffers mobil på reparation och gå på Ica Maxi och köpa lite ingredienser till dagens middag.
Bakpotatis m röra