tisdag 29 mars

VI SKA BLI HUSÄGARE!!

Den 1:a juli flyttar vi in i huset men vi kommer att fara dit och fixa lite smått redan innan det. Bilder kommer att dyka upp allt eftersom..

Christoffer är hos en kompis och ser hockeyn ikväll och jag har suttit och tittat på massor av roliga grejer till huset. Vill ha så mycket men förstår ju att allt inte kan köpas precis nu. Får köpa lite smått allt eftersom.

Lilltjejen har fått ett blåöga på dagis idag. En flicka hade råkat sparka henne vid ögat med en sko. Nu är hon svullen och har rätt ont, stackars liten.

måndag 28 mars

Detta är tredje inlägget för idag så kom ihåg att skrolla ner om du vill läsa/se dom andra inläggen också.
Tänkte lägga in lite bilder på hur jag vill att huset ska se ut framöver. Några små ändringar kan göra allt så fint.

Den här tapeten vill jag mest troligt ha i Matildas rum. En fondvägg med stjärntapeten.

Trappen upp på övervåningen ska målas vit, den här bilden visar hur det kommer att se ut eftersom trappen  på bilden är näst intill identisk med trappen i huset.

Trappräcket på övervåningen vill vi göra något roligt med. Följande bild är ett exempel.

Gardinkappan + mattan = VILL HA till Matildas rum.


måndag 28 mars

Några bilder från fjällen
måndag 28 mars

Hej, vad jag har saknat er läsare och bloggen!!
Ska berätta vad vi gjort under den senaste tiden, det har hänt väldigt mycket.

Vi har varit till fjällen nu i helgen. Åkte till stora sjöfallet tidigt på fredag morgon och kom hem igår eftermiddag. Bodde i ett dubbelrum med dusch och toa men var mest i den stora stugan i närheten där Christoffers föräldrar + bekanta bodde i. Dom åkte upp redan i tisdags och kom hem igår precis som vi.
Där borta hann vi åka skoter, pipla, äta god middag på restaurang, basta och dricka gott. En underbart härlig helg med andra ord men vädret hade kunnat vara bättre.

Vi har hittat ett hus också! Förstå vad roligt.... Ska till banken på onsdag för att se hur mycket det kommer att kosta oss att bo i det nya huset.
Råneå-bor kommer vi att bli. Inte likt mig att vilja bo så långt bort från stan men jag tror att vi kommer att trivas där. Stugan är nära och vi har massor av bekanta i närheten.
Det är Christoffers mormor och morfars hus vi vill köpa och har fått beviljat lånet eftersom huset är värt mer än vi kommer att låna.

Inflyttningen sker 1:a juli om allt går som det ska. Lägger in lite bilder på hur huset ser ut just nu innan vi gjort sånt som vi önskar att göra när vi flyttar in.

Nu ska jag ringa älskling som är på jobbet idag. Själv är man ledig en måndag som denna.

Har valt dessa våtrumsmattor till lilla toaletten på övervåningen. Grå - fondvägg. Vit - resterande väggarna. Mörk grå - golv.

Den nyrenoverade toaletten på nedervåningen. Vitt kakel på väggarna och mörkgrå våtrumsmatta som golv. Allt helt nytt.

Nyrenoverad bastu i den stora toaletten på nedervåningen.

Vardagsrum nereKök nereHall nere


Sovrum uppe, planerat att bli Matildas sovrum.

Allrum uppe.
Sovrum uppe, "vårat sovrum"


torsdag 3 mars

Har precis storstädat hela lägenheten tillsammans med Matilda. Börjar jobba kl 15 idag så det blir ingen lång dag för henne på dagis eftersom morfar ska hämta henne kl 17.

Har fått mitt vikariat förlängt till början av april. Trivs otroligt bra med dem jag jobbar med och våra vårdtagare så det känns bara roligt. Får hoppas på förlängning efter den här månaden också :-)

Har bytt gardiner till köket igår. Känns som ett helt annat kök när man byter ibland.
Christoffer är i Gällivare och jobbar, han åkte igår och kommer hem imorgon eftermiddag igen.

Nu vet jag inte vad vi ska hitta på. Matilda ska få sova om en liten stund iallafall sen får vi se vad som händer.

Ett grattis till Emmy än en gång som fyllde 20 år igår!!!