måndag 29 november

Har haft praktik idag mellan kl 7:30-17:00. När jag kom hem så körde jag Christoffer till stan. Han ska se hockeyn med jobbet på AllStar.

Imorgon och på onsdag är jag ledig. Ska bli riktigt skönt men har dock massor av plugg jag måste hinna med och sen jobbar jag tors-sön.

I fredags var vi till Western Farm, en bra show men vi missade det bästa... MATEN.
Resten av helgen har varit lugn. Har pyntat lite här hemma och varit på skyltsöndag med Matilda och min mamma.

Eftersom det har gått några dagar sen jag bloggade senast så har jag hunnit ta en hel del nya bilder. Det innebär att inlägget består av massa bilder. Här nedan har ni bilder på julpynt, övervåningen hos Christoffers föräldrar som nu är färdig och skyltsöndagen med mamma och Matilda.















onsdag 24 november

Jag har det så stressigt i mitt liv just nu så jag vet inte ens vad det är för dag. Onsdag fick jag det till iallafall och exakt 1 månad kvar till självaste julafton som också betyder att det är 1 månad kvar tills jag får min efterlängtade examen!

Har jobbat mellan 9-15 idag. Var tvungen att stanna 40 minuter extra för att gå igenom kassahantering.
Imorgon har jag praktik mellan 15-21 och föräldramöte på Matildas dagis kl 10.00.
Fredag jobbar jag mellan 15-20 och sen åker jag och Christoffer till Western Farm i Boden för julbord tillsammans med hans jobb. Vi blir lite sena p.g.a. mitt jobb men vi ska dit ändå har vi bestämt.

Har tilldelats ett till pass på jobbet nu så det lär nog bli en hel del jobb i slutändan.
Christoffer har farit till Bensbyn nyss, där ska han jaga räv tillsammans med Marcus.

Matildas kläder från Me and I kom i veckan förresten. Lite stora är dom men hon växer ju hela tiden. Bjuder er på några underbara bilder på kläderna och speciellt på underbart söta Matilda






tisdag 23 november

Igår jobbade jag min första dag på MAX. Det gick bra men väldigt mycket att göra och lära sig på en gång. Hoppas jag lär mig fort så blir det nog lite lättare.

Idag har jag varit på praktiken, dag 1 även där. Har fått en helt underbar handledare så det känns bra. Ca 5 veckor ska jag ha praktik där.

Eftersom det är inom hemtjänsten jag har praktik så är vi ute en hel del och jag har inga täckbyxor. Frös när vi var ut idag så jag åkte och köpte ett par täckbyxor på Storheden direkt efter praktiken. Nu ska jag inte frysa mer!!!

Klockan 15 ska jag hämta hem Matilda och sen kommer Emma och William hit. Senare får vi se vad som händer

Köpte 2 par vantar från Finland i helgen. 60kr för dom i skinn och 100kr för dom rosa tjockare handskarna.



Alla täckbyxor jag hittade kostade mellan 700-1500kr. Köpte därför detta set för 850kr med både jacka & byxa. Jackan var ju helt okej så den blir perfekt när man ska ut till Christoffers föräldrars stuga eller liknande i vinter.

Nu ska jag göra MAX-tester på internet för att bli ännu lite klokare när det är dags att jobba igen.

måndag 22 november

Hej!
Som ni ser så har jag inte haft tid att blogga så mycket under dom senaste dagarna.
I fredags hade jag massor av prov som ni säkert redan vet 
I lördags var jag till Haparanda med mamma och syster.
Och igår gjorde jag ett 6-timmars prov i svenska B... ja kort och gott så tar allt annat upp min tid.

Matildas dagis har stängt idag så hon är hemma med mig. Klockan 14 kommer min mamma hit eftersom jag ska iväg och jobba. Har förresten fått en jobb på max, ska jobba extra i december bland annat.
Matilda är iallafall frisk nu så imorgon blir det mest troligt dagis som planerat.

Hinner inte skriva så mycket mer nu, Matilda sover och jag måste hinna duscha och fixa till mig.

Puss&Kram på er så hörs vi snart igen.

Svar på en kommentar:
Jag pluggar kurser som jag har kvar från gymnasiet. Hade en jobbig period under gymnasietiden så en del kurser blev ogjorda. Nu har jag iallafall tagit tag i det och blir färdig på julafton 2010 :)

Vi fikade på ett café i Finland


Matilda har fått nya regnkläder till nästa år. Köpte dom på rea, 50%



Köpt från Finland i lördags.

Har inte hunnit lägga ut bilder på en spjälsäng och en docka som Matilda fått.





Sjuklingen




Så här blev det nya golvet i rummet som vi tapetserade förra helgen. Hemma hos Christoffers föräldrar.

fredag 19 november

Idag är det tredje dagen då min lilla tjej har feber. Hon är helt utmattad och bara sover hela tiden, stackars liten :( Det gör så ont i mammahjärtat när lillen är sjuk.

Har iallafall gjort 2 prov och skickat in 2 inlämningsuppgifter idag. Åkte till min pappa i morse och gjorde allt de hos honom medan han tog hand om Matilda.

Vi är hemma nu igen och hon ligger och sover här brevid mig. Snart kommer Christoffer hem och då blir en enkel makaroner&korv-middag hos oss.
Kvällen bjuder på IDOL och imorgon åker jag till IKEA med min mamma och syster.

Båda proven gick bra förresten, och ena inlämningsuppgiften också. Fick betyg på dom redan idag. Den sista har jag inte hunnit få respons på ännu så jag håller tummarna ett tag till. På söndag ska ett till prov göras.

Trevlig helg!!

onsdag 17 november

Har köpt ett par jeans åt mig idag. Kommer inte ens ihåg när jag senast köpt ett par jeans åt mig själv, typ mina gravidjeans för drygt 2 år sen.

Hann inte blogga igår eftersom vi for till min mamma efter dagis och sen hade jag fullt upp resten av kvällen.
Imorgon kommer Christoffer hem.

Ska iväg på ett viktigt möte idag. Klockan 14:00.





måndag 15 november

Nu är mitt Me and I-paket ivägskickat från lagret vilket betyder att den snart trillar ner i brevlådan hos mig.

Har pluggat 5 timmar idag och varit på TOYS "R" US en snabbis innan jag hämtade Matilda. Hittade ett minikök där som jag kan tänka mig att ge till henne på hennes födelsedag eller i julklapp. Vi får se hur det blir med det men den som fanns där var iallafall helt okej, och för den som inte vet så har jag länge sökt efter ett lämpligt kök till henne.

Det blir makaronipudding till middag hemma hos oss idag. Imorgon åker älskling bort och jobbar igen men även denna gång är det bara bra eftersom jag har 2 inlämningsuppgifter och 3 prov den här veckan!!!

Matilda sitter i sin saccosäck och ser på Händige Manny. Det är nog första gången i hennes liv som hon suttit och tittat på tv i 30min.

Har inga bilder att bjuda på idag så det blir bara text för hela slanten.
Ha det så bra så hörs vi imorgon igen.


Krya på dig Annika!

söndag 14 november

Kortfattat om helgen
Fredag: Middag och IDOL hemma hos min syster.
Lördag: Jag och pappa tapetserade övervåningen i Bensbyn.
Söndag: Firat och fikat hos pappa. Hälsat på i Bensbyn.

Har precis tagit mig en dusch, sååå skönt. Christoffer fixar med sina vapen och jag tänker se Ensam mamma söker som börjar NU.

Vi hörs imorgon igen! Puss&Kram







fredag 12 november

Kom hem från storheden nyss. Har varit på systemet och handlat lite vin & 2 cider till ikväll.
Var även en snabbis in på nya Eliganten Megastore. Herregud så mycket grejer, man orkade inte ens titta på allt. Den som är på jakt efter billig elektronik, ÅK DIT för tusan.

Dom här byxorna får jag på köpet från Me and I eftersom jag handlat för en viss summa pengar. Roligt att få något extra när man handlar.

Nu ska jag fortsätta plugga efter min lilla lunch på storheden. Sen hämta hem lillhjärtat. Ska höra om Emma och William vill kika över efter 15.

fredag 12 november

Detta har jag beställt från Me and I. Får hem kläderna nästa vecka.
Kläderna till Matilda blir perfekta på hennes födelsedag i december.
Beställde även några plagg åt mig som en julklapp åt mig själv, från mig själv. Hoppas bara storleken passar på alla.

Ikväll ska vi, iallafall jag till min syster och äta middag och se IDOL. Ska bli ytters trevligt :)
Imorgon är det tapetsering hos svärmor och svärfar som gäller.







Måste påpeka att det sista plagget verkligen ser finare ut irl.

torsdag 11 november

Igår kväll var jag och min syster till Piteå på Me and I träffen. Inte så kul att köra bil i snöovädret men det gick bra. Kom hem kring 21-tiden.

Idag ska jag plugga plugga plugga.. Christoffer tog bilen till jobbet i morse så jag kan inte åka någonstans men det kanske är lika bra.

Imorgon är det IDOL som gäller, inte live på plats men på tv. Funderar på att styra upp en middag och IDOL med min syster.

Emma och William var över en sväng igår. Så söta våra ungar är, dom lekte jaga med varann. Dock tyckte båda att det var roligare att bli jagad än att jaga.
















tisdag 9 november inlägg 2

Ska promenera till dagis snart och hämta hem min guldklimp, Matilda. Sen vet ni ju vad som händer om ni läst mitt tidigare inlägg.

Hittade en vas som jag ville ha på storheden så nu är den i Matildas rum med massor av smålampor i. Mysigt nu när det är så mörkt hela tiden och ännu mysigare mot julen. Hittade en annan sak också.. Kika på bilderna så ser ni. Lägger in några bilder från Matildas rum också



Bilden på vasen med dom rosa lamporna i är inte rättvis. Mycket finare när man ser det med ögat.






tisdag 9 november

Har precis lagt undan böcker eftersom jag pluggat färdig för idag. Känner mig nöjd eftersom jag kommit långt med arbetet och det ska in först på fredag. Hoppas det fortsätter i samma takt så ska det nog gå bra.

Matilda är på dagis as usual. Dom ska börja ta henne till den riktiga toaletten efter sovstunder och måltider. Hon har kissat i toaletten och pottan här hemma flera gånger så vi ska börja träna på riktigt nu, lite smått iallafall.
Vällingen ska vi dra ner på från ikväll eftersom det bidrar till att man kissar väldigt ofta. Det är ju en födel att ge gröt istället och på det sättet minsta kisseriet.

Ska åka till storheden nu tänkte jag, ska köpa en vas därifrån. Senare kommer min mamma hit och hälsar på.






Måste bara påpeka att ni läsare fortfarande är dåliga på att lämna avtryck efter er. En liten kommentar om något skadar inte. Det är många som läser varje dag men bland kommentarerna syns knappt någon.
Ni får självklart läsa hur ofta ni vill även utan att kommentera men jag blir glad för alla få kommentarer jag får.

Kramar /Marlena

måndag 8 november

Vi kom hem från stan alldeles nyss. Har äntligen hittat en mössa till Matilda. Blev en REIMA mössa från Doffi för 280kr.

Emma och William har varit förbi idag. Dom kom strax efter 15 och for när vi skulle åka till stan.
Snart ska Matilda lägga sig och för våran del blir det en lugn kväll.

Nästa vecka på tisdag ska Matilda fotograferas på dagis. Ska bli så kul att få hennes första dagisfoton.

På tal om ingenting så fick jag hem ett reklamblad idag där jag såg min kamera som jag köpte förra veckan för 500kr billigare. Jag åkte till butiken och bad om att få mellanskillnaden tillbaka eftersom jag köpte kameran för några dagar sedan. Det gick bra så nu är vi 500kr rikare igen, bra bra!! Jag är nöjd.








måndag 8 november

10 minus grader ute idag och det känns verkligen när man är utomhus.
Nu är Matilda på dagis och jag ska börja plugga snart.

Igår kväll var Emma och William förbi hem till oss, ungarna fick leka av sig lite innan läggdags.

Senare idag måste jag försöka ta mig in till stan för att köpa en vintermössa till Matilda, hittar jag inte en där så ska jag beställa någon av mössorna i mitt förra inlägg. Mössorna går att beställa med foder så dom passar under vintern. ca 165kr för en mössa.

På onsdag ska jag hem till min släkting, Lena tillsammans med min syster. Hon ska ha en Me&i träff hemma hos henne. Hoppas jag hittar något fint till Matilda som hon kan få i julklapp.

















söndag 7 november

Vilken mössa är finast??

KOMMENTERA

NR 1


NR 2


NR 3

fredag 5 november

Christoffer sålde skotern igår, väldigt skönt men samtidigt så har vi ingen skoter då.... inte för att det gör mig någonting men.

Jag ska åka iväg till stan snart.... med BUSSEN!!! :/ hmm, tugnt. Ska klippa mig där och sen åka till bensbyn för att förbli där till imorgon då vi ska hälsa på hos Anders, Carola och lilla Savannah och äta tårta.

Önska mig lycka till med klippningen. Brukar alltid lyckas bli missnöjd i några veckor innan jag vant mig.

Hoppas ni får en trevlig helg allihopa. Och förresten, jag har skickat in min uppgift idag som planerat, finner inte ord för att yttrycka mig hur lycklig jag är att det är bortgjort nu.. UNDERBART

Pusssss

torsdag 4 november

God kväll allihopa...

Christoffer åkte precis till bensbyn för att fixa i ordning skotern innan en kille från Skellefteå kommer och tittar på den. Jag sitter och håller tummarna så vi får hoppas att han får sålt den.


En dagiskompis till Matilda


Jag och min väääääldigt skäggiga sambo.

KRAM


Såhär kan det se ut när man kommer hem efter ett par dagar av hårt arbete.

torsdag 4 november

Om exakt 1 månad blir våran älskade dotter 2 år.
Helt otroligt vad tiden går fort och jag kan inte påstå att det inte är skönt att hon snabbt växer upp förstår mer. Det är ju så himla roligt när hon kan kommunicera mer och förstår vad man säger.

Kom nyss hem efter att ha lämnat henne på dagis. Nu måste jag plugga eftersom Christoffer kommer hem från Gällivare vid lunch idag.










onsdag 3 november

Nu har jag pluggat färdig för idag, men imorgon fortsätter jag i samma takt för att ens hinna färdigt till på fredag. Ni får gärna hålla tummarna åt mig.

Vi har ätit middag hos min pappa idag, gott som vanligt. Är lite hungrig nu så jag ska göra mig en smörgås och sen lägga mig i sängen och se film och efter det sova.




onsdag 3 november

Kameraväskan som rymmer kameran + laddare & batteri.





onsdag 3 november

God morgon

Har precis lämnat Matilda på dagis. Vi promenerade med vagnen i morse och tog lite bilder på vägen dit.
Det är något konstigt med minneskortet som ber mig formatera den hela tiden och då försvinner ju alla bilder. Detta hände på vägen till dagis så jag hann bara ta några snabba bilder med "originalminnet".
Måste ta reda på vad det är för fel. Om inte någon av er vet? Kommentera isåfall.

Nu, plugga hela dagen. Åtminstone försöka göra det.



TEST



En ny familjemedlem

Har fått en ny kamera idag.
En NIKON blev det och jag är väldigt nöjd än så länge. Har 30 dagar på mig att testa den så att jag garanterat blir nöjd, annars byter jag till en annan NIKON som jag valt ut på affären.
Här nedan följer några testbilder från kvällen.... råkade radera massor av fina bilder från tidigare idag så detta är allt som fanns kvar i kameran. Enjoy!














tisdag 2 november

Helgen har varit helt underbar precis som jag kände på mig att den skulle vara.
Den här veckan känns däremot väldigt tung eftersom jag har så mycket att göra! Vill bara lägga mig i sängen med huvudet under kudden och skita i allt. Vet inte hur jag ska lyckas peppa mig själv.

Som pricken över i:et så gick ALLT åt skogen för mig igår.
Jag ramlade med cykeln på morgonen
Fick ett nej till plastfyllningen av tandläkaren eftersom gluggen är för liten (enligt honom)
Fick reda på att jag får betala 3000kr för att göra det hos en privat tandläkare
Min kamera gick sönder
LIVET ÄR BARA FÖR UNDERBART IBLAND, ELLER HUR!?

Christoffer åker till Gällivare idag så vi blir ensamma igen. Ganska bra att han åker dit så att jag får mer tid att plugga.

En positiv sak i allt det dåliga är att jag sålde en del babykläder och annat för 420kr igår.
Det behövs kan jag säga, har endast fått barnbidrag de senaste 2 månaderna. Men det betyder ju att jag får mer när det väl kommer igång igen.

Bjuder er på lite blandade bilder från förra veckan

Köpte ett bäddset till Matilda i lördags + födelsedagspresenter till den 4 december då hon blir 2år.






Matilda fick massor av kläder, mest ytterkläder av Annikas bekant i fredags. Hon älskar den Rosa jackan som syns på bilderna.