fredag 29 junari

Har varit iväg med Matilda till hennes dagis i morse, Jollen heter avdelningen hon ska gå på tills hon är mellan 2-2½år. Hon börjar där nu på måndag. Kl 09 ska jag, Christoffer & Matilda vara där.

6 stycken av barnen var där idag, alla lite äldre än Matilda:)

Matilda har redan fått en egen hylla & klädhängare där hon får ha sina saker. En ram fanns ovanför den där jag ska stoppa in ett foto på Matilda.

Vi fick vara med på Fruktstunden kl 09, äpple & apelsin bjöds det på. Efter det skulle dom iväg på sång istället för att gå ut i kylan (-23) så jag och Matilda promenerade hem. Nu ligger sötnosen och sover...

Ikväll ska jag iväg till Piteå. Emmy & Niklas bjuder på middag. Ska bli riktigt trevligt :)


fredag 22 januari

Nya bilder från en härlig vinterpromenad igår...



Mammas solstråle (L)

Såhär kan det gå om man överskattar sina springkunskaper

fredag 22 januari

Nu har min lilla tjej åkt iväg till Bensbyn. Hon kommer hem på söndag igen, kommer nog krama ihjäl hennes gossedjur om nätterna eftersom jag saknar henne (som senast hon var borta)

Var iväg och STORhandlade i morse med mamma & Matilda. 1100kr fattigare, huvva! men mycket rikare på mat i kylen&krysen.
Emmy kom hit vid 14-tiden och for hem vid 17 då hennes pojkvän hämtade henne. Dom ska flyga ner till sthlm och åka buss därifrån till (kommer inte ihåg) och mest troligt köpa en bil där. Får nog höra hur det gick senare.
Min syster är påväg hit nu, vi ska ha en lugn hemmakväll hos mig.

Just ja, min syster vann 10.000kr på triss i veckan, GRATTIS måste jag säga. Att man aldrig själv har sån tur :'( Men plötsligt kanske det händer mig också.


torsdag 21 januari

När jag likaså var igång med bloggandet just nu så tänkte jag visa er några köp som gjort under senaste tiden. Inte mycket men något iallafall...


3-pack sockar till Matilda från Kappahl för 30kr (halva reapriset) ett par är i tvätten.

En ny rouge.

En mössa till Matilda för 20kr (också halva reapriset)

torsdag 21 januari

Hej alla trogna läsare som inte slutat klicka er in på min blogg även om inläggen varit alldeles för få. Det var ett bra tag sen jag skrev på bloggen senast=( 1 vecka & 2 dagar sen för att vara exakt. 

Har så himla mycket att göra nu eftersom Matilda börjar på dagis 1 februari och massor av saker ska hinnas med innan det. Har dessutom en extra grej som tar upp väldigt mycket av min tid just nu. Bloggen känns inte som PRIO1 så den hamnar vid sidan om...

Ska fortsätta uppdatera då jag får tid... Fortsätt att kika in!!!


PUSS & KRAM  /Marlena & Matilda



tisdag 12 januari

Här kommer bilderna jag lovat...... Enjoy!!










tisdag 12 januari

Är hemma med Matilda just nu. Hon verkar lite smått uttråkad så jag blir nog tvungen att gå ut på en promenad med henne strax, känner mig inte alls sugen!

Har varit iväg med min pappa & Matilda till stan i morse, var tvungen att fixa en sak men det gick inge vidare. Får hem en massa papper om 5 dagar istället.

Ska bjuda på nya bilder senare idag. Mest troligt när Matilda lagt sig vid 18. Det blir bilder på henne & lite nyinköpta saker.


måndag 11 januari

God morgon på er.
Idag har väl skolan/jobbet börjat för många igen. Hoppas det är så för mig snart också, inte så länge kvar tills Matilda börjar på dagis (1/2).

Kl 13 ska jag och Matilda iväg till bvc. Hon ska få andra svininfluensa-sprutan. Tänkte ta med mig kameran dit och knäppa lite kort som jag lägger ut sen.

Kl 17 idag har jag en viktig sak att göra. Vi får se hur det går :)


söndag 10 januari

Har precis kommit hem. Varit iväg med min syster & Josefine och kört lite bil :D
På tisdag kommer dom hit igen, då blir det sovaöverkalas med våra underbara små flickor.

Matilda kommer hem inom 1 timme, så underbart att få träffa henne igen :) Mammas sötunge

Mammas älskling <3




Mosters sötunge i bilen idag.

lördag 9 januari

Nu ska jag se film.
Twilight New Moon


lördag 9 januari

Sitter här och kramas med Ior (Matildas gossedjur). Saknar min lilla prinsessa så himla mycket!!
Hon kommer hem från Bensbyn imorgon, då blir det kram&puss-kalas.

Min syster kommer nog hit senare ikväll. Vi tänkte se någon film och kanske fara ut med bilen en sväng och roa oss.

fredag 8 januari

God morgon

Min mamma är påväg hit nu. Ska iväg till stan och fixa lite grejer när hon kommit, sen ska jag tillbaka hit och bara vara med dom.
Det blir Tacos till middag idag. Mums!! Och senare ikväll kommer Nina & Julia hit...



torsdag 7 januari

Nu får ni vara med om något roligt..... Jag har renbäddat min säng, såhär gick det till.



Fläckarna kommer från kameran och inget annat :)



torsdag 7 januari

Den här fina fleecedressen fick Matilda av sin farmor och farfar. Så perfekt när hon snart börjar på dagis. Kalla dagar kräver varma kläder under overallen.




torsdag 7 januari

God morgon!!
-29,9 grader ute just nu. Fy!! tror det blir en hålla-sig-inomhus-dag idag.

Vi kom hem från bensbyn igår eftermiddag. Har haft väldigt trevligt där :) 
På kvällen bjöd jag min lillebror & pappa på middag hemma hos mig.

Matilda nu på morgonen med massor av trosor runt halsen (som vanligt)



PussPuss! Matildas söta farföräldrar.

tisdag 5 januari

Trettondagsafton idag.. Jag har inga speciella planer för dagen, inte kvällen heller för den delen. Blir nog ganska lugnt. Ska till Benbyn lite senare, kul att fara dit eftersom det var ett tag sen sist (julen).

Matilda vaknade kl 09:05. En liten sovmorgon eftersom hon brukar kliva upp kring 8, så skönt :) Har hunnit duscha, fixa till mig, matat Matilda och även ätit frukost själv. Min pappa och lillebror ligger och sover ännu..

Vet inte vad jag ska göra nu??? Kanske städa lite eller nåt..... Hoppas ni får en trevlig trettondagsafton!

måndag 4 junuari

Är hemma hos min pappa ikväll. Vi ska sova här till imorgon då vi ska till bensbyn och sova där istället.

Var in på StinaLee:s blogg för en stund sedan. Hon hade skrivit ett inlägg om en jätte söt pall som hon beställt till sin dotter. Blev verkligen kär i den, hur söt som helst.




Man kan designa sin egen eller välja bland 6st färdiga mallar. Pussel och pall i 1, något som ett barn kan ha väldigt mycket nytta av.

Priset är 995kr för en med färdig mall & 1195kr om du ska designa en egen. +100kr alltså. (obs! kan skilja någon krona om jag kom ihåg fel)

Jag hade valt en vit pall med prinsesskronor på sidorna och Matilda som text på pallen i svart eller babyrosa. Så sött.

måndag 4 januari

Ääääntligen är man hemma i lugnet igen. Har varit iväg till stan och ordnat massor av pappersgrejer. Mitt liv kretsar kring att fylla i massor av blanketter varje dag känns det som. Vi får hoppas att det lugnar ner sig snart..

När vi var färdiga i stan (jag, Matilda & mamma) så åkte vi till kvantum och handlade lite mat. Efter det blev de en sväng på Willys också eftersom jag blev snål när blöjorna kostade 110kr på kvantum och 98kr på Willys + stora vällingförpackningen som kostade 189kr på kvantum och 135kr på Willys. Sparade ju 67 kr på att köpa dom 2 sakerna på Willys istället.

Nu har Matilda lagt sig för att sova en stund.... Skönt att få en lugn stund för sig själv innan stressen drar igång snart igen :)

En köksbild bjuder jag på så att inlägget inte känns så fullt med text :)

söndag 3 januari

Titta hur ljus utväxt jag hade i somras!!

Så brun och fin man var. Den ljusa fläcken syns inte alls när jag är blek. (som nu) Det är bara en hudförändring, inte cancer eller något annat hemskt. Syns inte under bh-banden vilket är pefekt.


Luleå Kalaset 09

söndag 3 januari

Tänkte bjuda er på några gravidbilder. Har aldrig visat hur magen såg ut tidigare.

v19

v33

v41

v41

Matilda var ju 12 dagar sén så det är därför jag har bilder från gravidvecka 41. Man är ju vanligtvis gravid i 40 veckor (men det vet väl de flesta, om inte så vet ni det nu)

söndag 3 januari

Har precis ätit middag. Hamburgare blev det :)
Matilda få sova en stund nu, hon ligger och suger i sig lite välling i sin säng.

Mikaela & Nova var förbi hit för en stund sen. Massor av gó fika hade hon med sig eftersom jag inte hade något gott hemma förutom kaffe & the :D hehe, kanske lite fel att gästerna tar med sig fika när dom hälsar på hos mig men ibland blir det lite tokigt.

Gick en promenad till Ica när dom for vidare till Mikaelas syster här i gammelstan. Köpte hamburgerbröd och dressing. Såhär blev resultatet:

Frisco-bröd, hamburgare, sallad, ketchup, dressing, gurksallad & lök. Har nog aldrig blivit såhär mätt av 1 enda hamburgare.

söndag 3 januari

Shit vad det snöar ute just nu. Syns lite dåligt på bilderna men det snöar verkligen hur mycket som helst.

Matilda springer omkring med sina nallebjörnar i lägenheten. Hon sätter sig ner i vardagsrummet emellanåt och ser på Musses Klubbhus. Söt hon är <3

Idag har jag ingenting planerat, men imorgon däremot har jag jätte mycket saker som måste ordnas inför nästa månad.
En ny dator måste jag också köpa, känns inge kul de men måste man så måste man.

Igår kväll var Julia på besök. Vi pratade om nyårsafton nästan hela kvällen. Helt sjukt vad knäppa alla varit :D



Har plockat bort julgranen idag, 2 dagar innan man egentligen ska göra det men det gör väl ingenting. Den såg inte så fin ut längre så det kändes lika bra.

Nu tänkte jag pyssla på med något här hemma... senare blir det en promenad.

lördag 2 januari

Hej alla bloggläsare.
Har svikit er igen, är verkligen dålig på att blogga emellenåt. Men nu är både jul & nyår över så det lär nog bli bättre framöver.

Tänkte bjuda på nyårsbilder.....