måndag 28 mars

Hej, vad jag har saknat er läsare och bloggen!!
Ska berätta vad vi gjort under den senaste tiden, det har hänt väldigt mycket.

Vi har varit till fjällen nu i helgen. Åkte till stora sjöfallet tidigt på fredag morgon och kom hem igår eftermiddag. Bodde i ett dubbelrum med dusch och toa men var mest i den stora stugan i närheten där Christoffers föräldrar + bekanta bodde i. Dom åkte upp redan i tisdags och kom hem igår precis som vi.
Där borta hann vi åka skoter, pipla, äta god middag på restaurang, basta och dricka gott. En underbart härlig helg med andra ord men vädret hade kunnat vara bättre.

Vi har hittat ett hus också! Förstå vad roligt.... Ska till banken på onsdag för att se hur mycket det kommer att kosta oss att bo i det nya huset.
Råneå-bor kommer vi att bli. Inte likt mig att vilja bo så långt bort från stan men jag tror att vi kommer att trivas där. Stugan är nära och vi har massor av bekanta i närheten.
Det är Christoffers mormor och morfars hus vi vill köpa och har fått beviljat lånet eftersom huset är värt mer än vi kommer att låna.

Inflyttningen sker 1:a juli om allt går som det ska. Lägger in lite bilder på hur huset ser ut just nu innan vi gjort sånt som vi önskar att göra när vi flyttar in.

Nu ska jag ringa älskling som är på jobbet idag. Själv är man ledig en måndag som denna.

Har valt dessa våtrumsmattor till lilla toaletten på övervåningen. Grå - fondvägg. Vit - resterande väggarna. Mörk grå - golv.

Den nyrenoverade toaletten på nedervåningen. Vitt kakel på väggarna och mörkgrå våtrumsmatta som golv. Allt helt nytt.

Nyrenoverad bastu i den stora toaletten på nedervåningen.

Vardagsrum nereKök nereHall nere


Sovrum uppe, planerat att bli Matildas sovrum.

Allrum uppe.
Sovrum uppe, "vårat sovrum"


Kommentarer
Postat av: Elin - mamma till Jasper och Axel

Då var de därför jag sett dig i råne ;-) för att du bor där ;-) var tvungen att luska reda på om du bodde där i närheten ;-)
Ha de fint!
när är bebisen beräknad föresten? :-)

2013-06-27 @ 20:52:35
URL: http://elinstenbergn.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback