torsdag 24 september

God kväll.
Vi har nyss kommit hem från bensbyn. Har varit dit och hälsat på och fikat en sväng. Innan det var vi iväg till Willys och handlade massor av mat. Kylskåpet stod tomt här hemma och våra magar kurrade av hunger så det fanns inga andra alternativ än att fara iväg och handla lite. 1200kr gick det på, men då har vi också kylen full med mat nu.
Har varit iväg till stan med Matilda under dagen, gick omkring med Emmy och tittade på kläder till imorgon då det blir utgång. Men nejnej, ingenting fanns det för mig så det blir något gammalt från garderoben här hemma. Till Matilda hittade jag lite kläder iallafall, har lagt in bilder på dom lite längre ner. Strl 80 fick det blir så hon kan ha dom lite längre fram också.
Matildas farmor hade också köpt kläder till henne, supersöta BAMSE kläder. Tack tack!!

Mobilbild från igår.



Nya BAMSE kläderna från farmor

En hoodtröja & kjol med "body" i så den inte åker upp. Hur bra som helst.

Strax blir det IDOL på tv och sen en film vi fick av Annika & Nicke....

MATILDA NU:
Hon har verkligen blivit stor nu våran lilla tjej. Hon vägrar ligga still på golvet utan ska klätta och ställa sig upp mot allting. Hon verkar inte vara lika blyg mot nya människor som hon var för ett tag sen. Hon älskar att leka Tittut vilket innebär att hon drar upp något över ansiktet och drar ner det igen när jag säger: Var är Matilda? Så sött.

Nu börjar Idol... Måste kila iväg, puss


Kommentarer
Postat av: Emma - mamma till william

Må va söt hon är.. hur gammal var matilda när hon var blyg? :) hon värkade inte så blyg när jag och william kom :D HAhah.. Ska komma nästa helg till luleå, blev ändrat så kanske vi kan hitta på något =)?

2009-09-24 @ 22:10:15
URL: http://emmahjorth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback