fredag 25 februari

Jag fick smaka ett gott bröd hos en av våra kunder på jobbet. Fick receptet av henne och har nu gjort dom själv. Det är första gången jag bakar bröd så jag känner mig stolt över att dom blev så goda.

Matilda sitter här i soffan tillsammans med mig och Christoffer kommer hem snart.

Har varit till storheden som planerat. Handlade en hel del produkter vi behövde. Allt gick på 298krAllt detta + 24-pack toapapper från LAMBI

Blev rekomenderad att använda flytande tvättmedel av en bekant till oss. Har provat en gång och är nu fast bestämd i att aldrig mer köpa något annat. Mina vita mattor i badrummet har aldrig varit vitare och man slipper pulver som ibland kan vara kvar mellan alla kläder. Toppbetyg till flytande VIA. JUST NU----> 25kr/st på ÖoB

fredag 25 februari

Idag är det fredag och jag är ledig från jobbet.
Tänkte åka till storheden och köpa tvättmedel och lite andra grejer som vi behöver. ÖoB hade tvättmedel från VIA till ett bra pris så jag ska fara dit och köpa det.

Ikväll ska jag ut och äta med dom jag jobbar med, ska bli otroligt trevligt.
Köpte en jacka för presentkortet jag hade på Team Sportia igår. En svart skidjacka på rea med ett ordinarie pris på 1300kr.

Hmm, vad mer ska jag skriva.......
Jobbar min sista schemavecka nästa vecka, efter det ska jag fortsätta med kortare vik hos vikariesamordningen. Känns lite tråkigt eftersom jag trivs så bra, men jag kommer ju vara där hela sommaren :D

Nåja, nu ska jag städa och sen rulla iväg till Storheden.

TREVLIG HELG!
onsdag 23 februari

Hej alla trogna bloggläsare som besöker bloggen dagligen fast jag inte bloggat på åratal känns det som.

Christoffer jobbar över idag så jag sitter i soffan och myser framför datorn. Har blivit mer och mer förkyld dom senaste dagarna så det har varit rätt tugnt att jobba.
Har varit ledig idag men jobbar delad tur imorgon. Sen jobbar jag 7 dagar i sträck, lör-fre.

Lilltjejen ligger och sover nu vilket är bra eftersom hon ska upp kl 06 imorgon.

Dom senaste veckorna har bara bestått av jobb jobb jobb.... Har så lite tid över till annat, exempelvis bloggen. Känns så tråkigt eftersom jag gärna vill uppdatera så mycket som möjligt.

Nu ska jag lägga mig i sängen och se tv resten av kvällen.. Ha det gott så hörs vi snart igen!!!!
Bjuder på några nyare bilder.Blev bjudna på middag hos Wiktor, Jennie och Robin


Fina Savannah på besök hos Matilda


En ny filt att mysa i om kvällarna

Har köpt en ny mössa till Matilda som sitter på sin plats. Den andra mössan snurrade bara runt på huvudet. Mindre bra när det varit -30 i veckor nu.