onsdag 13 april

Har varit i huset från igår kväll till idag. Har målat om luckorna i tvättstugan. Min syster Nina och Josefina som också bor i Råneå har varit på besök under dagen, väldigt trevligt :)

Tänkte visa er hur det blev när jag målade om i tvättstugan.Planerade inköp

Detta är några grejer som kommer att köpas allt eftersom.... tyvärr så är det mycket mer än så som kommer att behöva köpas men som sagt, man tar allt eftersom.

En vit och en svart till tvättstugan

Till övervåningen

En vit till Matildas rum och 2 svarta till vardagsrummet.

Till vårat rum

Till vårat rum med en tv på

Till Matildas rum

Till Matildas rum

Till datahörnan på övervåningen

Även denna till datorhörnan

HUSET

Tänkte bara meddela att alla bilder och all information kring vårat hus kommer att hamna i kategorin HUSET på vänster sida om inläggen. Där kan du läsa och se på bilder om just huset.

Självklart kommer alla nya inlägg att hamta högst upp på sidan, precis där detta inlägg syns just nu.
KRAM!! //Marlena

måndag 11 april

Christoffer är fortfarande i Gällivare och jobbar, han kommer hem på torsdag eller fredag. Han har jobbat 12 timmar i fredags, 15 timmar i lördags och 18 timmar igår. Är så stolt över honom!!

Har köpt ett nytt köksbord + stolar idag. Hittade en annons där en kille sålde bort bord + stolar billigt så jag ringde honom och sa att jag ville köpa dom. Det hade ringt hur många som helst men jag var den första som han hade tid att svara till så jag fick köpa grejerna av honom. Kul att man har lite flyt ibland..
La även ut mitt köksbord + stolar på blocket tidigare i morse och fick sålt dom direkt till samma pris som jag köpte dom nya.

Vi ska möjligtvis göra bordet vitt vid ett senare tillfälle. Helt nya klädöverdrag ingick till stolarna. Är SUPERNÖJD!
1500kr gick kalaset på och dom pengarna fick jag av mitt köksbord och stolarna så bensin och släp var det enda som egentligen kostade.

Ha en toppenbra kväll...

STOLARNA MED TYGKLÄDSEL


SKINNSTOLAR UTAN TYGKLÄDSEL


DET GAMLA BORDET OCH DOM GAMLA STOLARNA

lördag 9 april

Hallå Hallå kära bloggläsare!

Har precis kommit hem från svartöstan. Varit på 40-års kalaset som jag skrev om tidigare. Potatissallad, rostbiff, sallad och lite tårta fick jag i mig där, gott gott!!

På onsdag ska vi dit igen. Fira Savannah som blir 1 år.

Har haft fullt upp igår och idag. Jag och min pappa har varit till huset och fixat i hallen igår kväll och hela dagen idag. Har målat alla väggar vita och fått upp gipsskivor och fondväggen. Pappa har slipat trappen så nu ska den spacklas och sedan målas (om 2 veckor).

Bjuder på några bilder från helgen. Hoppas DU får en fortsatt trevlig lördagkväll! Själv sitter jag och dricker en öl och ska snart krypa i säng och se någon film i ca 5 min ;)

PUSS!! //Marlena

LILLTOANHALLEN
HALLEN DÄR VI MÅLAR VITT

SLIPAD TRAPP

onsdag 6 aprilHar beställt den här tapeten till hallen i huset. En fondvägg blir det och resten av väggarna ska vara vita.

onsdag 6 april

God morgon!

Jag börjar jobba klockan 16 idag. Skönt att vara uppe redan nu så man hinner göra något under dagen. Matilda hittade precis lite godis i köket så hon sitter här brevid mig i sängen och äter det.

Har fått hem rullgardinen jag beställt till Matilda nya sovrum. En mörkläggande rullgardin är det så det blir perfekt i hennes rum. Älskar alla dessa rullgardiner eftersom de är så fina och praktiska samtidigt. Priset: 560kr.

I måndags var vi till min syster och firade henne på hennes 30-års dag.
I helgen ska vi och fira en 40-åring och en liten tjej som fyller 1 år.

Christoffer byter jobb den 18:e april. Det är väldigt mycket som pågår i våra liv just nu men för en gångs skull så är det faktiskt roliga saker. Vi har båda kämpat hårt i 2 års tid nu. skam den som ger sig innan man nått sina mål.
BASTUN I HUSET

TÄNKTE LÄGGA IN BÄTTRE BILDER PÅ TOALETTEN

VI HAR PLOCKAT BORT KLICKGOLVET OCH LISTERNA PÅ TRAPPEN

UNDER KLICKGOLVET SÅG TRAPPEN UT SÅ HÄR

BLIVANDE RESULTATET

lördag 2 april

Idag ska vi iväg och fira 3 olika personer som fyller och har fyllt år.
Christoffers mamma fyller 41 år idag, Emma har fyllt år och hennes lilla pojke, William har fyllt 2 år.

Har varit till storheden och köpt presenter till dom tidigare idag. Lilla gumman var så snäll hela tiden då hon fick gå själv på affärerna. Funkar faktiskt jätte bra.

Nåja, nu ska jag ta det lugnt medans Matilda sover. Ska iväg när hon vaknat igen..
PUSS!!!