torsdag 8 oktober

Helt oroligt att det är fredag imorgon igen. Veckorna går så himla fort numera. Vi har inte planerat in någonting den här helgen utan vi får se vad som händer.
Fick reda på en tråkig men samtidigt bra sak idag.
Det tråkiga först:
Älskling ska till Kiruna och jobba nästa vecka på torsdag, om en vecka exakt alltså. Han ska vara där torsdag, fredag, lördag, söndag nästa vecka + måndag, tisdag, onsdag & torsdag veckan där på utan att komma hem emellan någonting. Tråkigt att vara utan honom och det är ju lite extra jobb med Matilda när man inte har någon som hjälper till om kvällarna som man är van vid, men vi tjejer kommer klara det ändå såklart.
Det positiva då:
Han är ledig tisdag, onsdag och åker först torsdag eftermiddag så det blir ju lite skönt. Ett annat stort plus är ju att det ger mer pengar när man är borta och jobbar ett tag vilken aldrig är fel.

Sötnosen leker för fullt här hemma just nu, så himla busig hon är. Hon skriker (upptäcker sin röst) och klappar händer väldigt ofta. Varje gång jag sjunger klappa händerna när du är riktigt glad, klapp klapp så klappar hon sina händer.

Tänkte bjuda på några bilder jag tog på Matilda idag. Här kommer dom.





Kommentarer
Postat av: Cissi

Oj vad söt hon är, eran lillflicka :)

2009-10-08 @ 23:29:06
URL: http://cissimannberg.blogg.se/
Postat av: Emma

Va sööt :) hur mår ni?

2009-10-09 @ 00:31:17
URL: http://emmahjorth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback