tisdag 11 augusti


Så härligt sommar-väder vi haft i nästan 2 veckor nu. 24 grader eller mer + helsol VARJE DAG. Igår var första dagen då vi inte haft sol hela dagen, och samma idag. Så himla skönt. Till och med jag har lessnat på värmen nu. Välkommen hösten!!!

Lite bilder från helgen då vi var ut till stugan på släkt-träff (Christoffers sida). Det var en väldigt trevlig kväll. Alla skulle ha med sig egen mat&dricka så jag och Christoffer hade köpt rostbiff, potatissallad & tomater, sjukt gott alltså! Det var inte såna där tunna rostbiffar utan riktiga köttbitar som vi hade i marinad. MUMS

Nu är vi hemma i gammelstan igen. Skönt att äntligen vara hemma när vi varit på vifft hela älsklings semester. Han börjar jobba på måndag igen:( Då åker han till kalix och är borta där 1 vecka.

Matilda ligger och sover lunch just nu, när hon vaknat så blir det en promenad till möbelaffären här i gammelstan tror jag. 
När hon springer omkring i sin gåstol här hemma så ska hon ta i ALLT hon får tag i. Lite jobbigt, speciellt när hon drar ur kontakterna i vardagsrummet. Det går som inte att lära henne att inte ta där nu, hon är för liten ännu. Hon får växa några månader till så vi kan lära henne då. Men hon är VÄRLDENS bästa flicka ändå. Ska ta och fixa lite saker nu.


LoVE <3
Matilda & Christoffer

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback